fbpx
Warning: Undefined variable $bottom in /customers/4/5/5/natur-klinikken.dk/httpd.www/wp-content/plugins/quick-event-manager/legacy/qem-event-build-functions.php on line 487
tirs 26nov

Din krop udskiller Lykkehormonet Oxytocin ved berøring

Fra 19.00 til 21.30

 

Hudsult - kender du det?
Som single kan din krop skrige efter berøring. Et håndtryk, et kram, er ikke altid nok. Der er et tomrum indeni...Kom til en hyggelig aften for 8 singler, meget gerne 4 kvinder og 4 mænd, men det er ikke afgørende om det f.eks. er flest kvinder.Sex får du ikke her 😀 , men i bliver instrueret i at give en blid berøring/lette strygninger til hinanden på skift. Det er på arme, ben, ansigt, hænder, for og bagside af kroppen, men vi undgår de intime områder.Disse berøringer vækker Oxytocin, som er et lykkehormon.

 

  • Det nedsætter stress
  • Forebygger for højt blodtryk
  • Giver velvære
  • Du føler større glæde.
  • Det giver kærlighed til dig selv mm.


Det foregår iklædt dit eget tøj, gerne lidt tætsiddende og gerne bomuld, så statisk elektricitet undgås.

Da der også vil være hårbundsmassage og ansigtsmassage, vil det være en fordel, at undlade hårlak, hårskum samt sminke denne aften.

Jeg stiller 4 brikse op, der fordeles to personer ved hver, medmindre i har nogle bestemte ønsker, så fordeler jeg jer, det har jeg en god intuition for.

Og hvad skal denne herlighed så koste? Kr. 700 pr deltager, men det skal du ikke betale, for jeg har lave et
SPOT TILBUD til kun kr. 350,-

Du får undervisning, du får en behagelig wellness-behandling og du lærer at give en blid wellness behandling. Der vil være kaffe og te på kanden og tid til lidt hygge og snak.

Det er vigtigt at alle både giver og modtager. Du vil ikke fortryde dette, det er ren luksus og velvære 🙂 Man kan blive helt afhængig af det 😉

Først til mølle... Vi er alle i samme båd, så det er ok at komme alene, du kan også tage en ven eller veninde med.

Hvis der kommer nogen af begge køn, sætter jeg jer sammen med det modsatte køn, medmindre jeg får anden udmelding. Men jeg tror at de færreste mænd har lyst til at give en mand en behandling. Kvinder kan meget bedre give til en kvinde... der er en forskel vi må acceptere.

Tilmeld dig nederst i opslaget. Betaling til konto 9797 0000159395 eller MobilePay 24564

Kærlig hilsen
Vera Højmose
Broager, tlf. 51887209