fbpx

Tilfredsheds garanti

Opnå bedring eller få pengene retur

Tilfredshedsgaranti

Opnå bedring eller få pengene tilbage.

Tilfredshedsgaranti

Mærk forbedring i løbet af de første 3 behandlinger eller få pengene tilbage.

Forudsætninger.

Send mig en e-mail, med hvad du ønsker hjælp til og skriv at du ønsker at være med i ”Opnå bedring eller få pengene tilbage”. Hvis jeg mener, at der er chance for at jeg kan hjælpe dig til at få det bedre, godkender jeg en aftale, om at opnå bedring eller få pengene tilbage. Du tilmelder dig samtidig min nyhedsmail, som du til enhver tid kan afmelde.

Du modtager 3 behandlinger indenfor en periode på max. 7 uger og betaler den normale takst. Hvis du 14 dage efter 3. behandling ikke føler at der er begyndende effekt, kan du anmode om at få pengene retur. Anmodning skal ske senest 1 mdr. efter 3. behandling, derefter bortfalder tilbagebetalingsaftalen.

Hvis du vil anmode om at få pengene retur, aftaler du et gratis møde i klinikken. Her vil vi i fællesskab finde frem til om der er sket forbedringer eller ej. Der kræves at eventuelle hjemmeopgaver/øvelser er lavet, og evt. kosttilskud er indtaget.

Hvis anmodningen godtages, vil pengene blive overført til din konto inden for 1 mdr. fra det gratis møde.

Jeg tester på din krop hvilken behandlings type, der er bedst for dig.
De fleste har dog brug for mere som tre behandlinger, derfor skriver jeg begyndende effekt. Hvis du vælger at fortsætte forløbet, bortfalder tilbagebetalingsaftalen.

Begyndende effekt vil sige, at der er begyndt at ske en bedring:
Lider du af stress eller en depression, kan disse ikke forsvinde på 3 behandlinger, men du kan måske begynde at mærke en bedring på din søvn eller forbedret fordøjelse. Det kan også være du føler mere indre ro og føler dig mere i et med dig selv. Dette er blot et eksempel på begyndende effekt.

 

Det er en tillidssag at hjælpe.

 

Jeg ønsker glade og tilfredse klienter  <3

Kærlig hilsen

Vera Højmose

Send e-mail HER

 

Vera Højmose
Fasanvænget 5
6310 Broager

Mobil: 51887209
Email: vera@natur-klinikken.dk

Betaling:

Kontant betaling
Du kan bruge MobilePay i klinikken.
Bank: 9797 – 00 00 15 93 95

 

Modtag 3 guidede meditationer,
hvor du lærer at meditere; samt
nyheder og gode tilbud.
Klik HER