fbpx

Kinesiologi

Muskeltesten fortæller svaret

Kinesiologi

Kinesiologi er en behandlingsform, som tager udgangspunkt i din krops energier og på en hurtig og effektiv måde bringer dem i balance.  Det betyder, at du vil kunne fungere bedre følelsesmæssigt og din krop vil fungere optimalt.

Kinesiologi er også en terapiform, der via forskellige muskeltest, afslører både kroppens fysiske og psykiske ubalancer, da krop og følelser hænger sammen.

Fysiske problemer i organer kan afhjælpes og smerter lindres eller fjernes. Følelser helt tilbage i barndommen kan komme frem i lyset, når de er klar til at blive set på og taget hånd om. Jeg arbejder meget med indsigt – forståelse -og tilgivelse. Først ved tilgivelse kan du slippe nye som gamle traumer.

Det kan være svært at tilgive uden hjælp, da det ikke er nok at gøre det mentalt, det skal gøres helt nede i hjertet. Derefter fornemmes forandringen straks.

Jeg arbejder ud fra positiv psykologi og anvender NLP Psykoterapi og healing i kombination med Kinesiologien.

Har du ubalancer i kroppens kemi? Har du brug for kosttilskud? Jeg tester om din krop har brug for ekstra vitaminer, mineraler, homøopati eller blomsterdråber. Der kan også være allergener som din krop ikke tåler, dette vil din krop vise, hvis du tager små prøver med. Om det er hundehår eller madvarer, alt kan testes og ofte kan du efterfølgende tåle det.

 


 

Vera Højmose
Fasanvænget 5
6310 Broager

Mobil: 51887209
Email: vera@natur-klinikken.dk

Betaling:

Kontant betaling
Du kan bruge MobilePay i klinikken.
Bank: 9797 – 00 00 15 93 95

 

Modtag 3 guidede meditationer,
hvor du lærer at meditere; samt
nyheder og gode tilbud.
Klik HER