fbpx

Healing

Få hjælp til at komme videre i dit liv!

Healing

Healing er med til at afstresse og bringe ro i kroppen. Mange oplever en utrolig behagelig og afslappende følelse under og efter behandlingen, som giver dem fornyet energi til at klare hverdagens mange udfordringer. Mange er blevet fri for smerter.

Auraen bygges op og du bliver mere beskyttet og hel. Jeg mærker/læser din aura før og efter en behandling, for at mærke forandringen.

Ofte bruger jeg en kinesiologitest før healing, for at finde hvor dine ubalancer er og efterfølgende gentester med kinesiologi. Når kroppen er testet forinden, så husker den på celleplan, hvad der ikke fungerer og arbejder hen på at få dette optimeret. Derfor fungerer kinesiologi og healing så godt sammen.

Selvom der står healing, kan det godt være en kombinationsbehandling, det finder vi ud af i fællesskab, men primært lader jeg din krop vælge hvad der er bedst for dig, ved at teste med kinesiologi.

Jeg kan hjælpe dig

Vi starter med en indledende samtale, hvor jeg har tid til at lytte til dine problemer. Ud fra denne samtale, finder vi den behandlingsform, der vil have størst effekt for dig.

Healing er fantastisk til at få ro i kroppen. Jeg arbejder meget med at give dig god jordforbindelse, dette gør at mange kan slippe tankemylder, bekymringer og angst. Når du, bliver opkørt over noget som går dig på, får healingen dig ned på jorden igen. Dermed afbalanceres dit temperament også. Ved sorg er healing også en kæmpe hjælp – der falder ro på.

Børn eller voksne med ADHD har stor gavn af healing, bl.a. på grund af den manglende jordforbindelse.

Jeg har med god effekt hjulpet mange med ryg og ledsmerter, ofte kombineret med teknikker fra kinesiologien. Men også organerne er glade for healing. Mavesår og forstuvninger har fortaget sig på én gang. 

Prøv det!

 

Vera Højmose
Fasanvænget 5
6310 Broager

Mobil: 51887209
Email: vera@natur-klinikken.dk

Betaling:

Kontant betaling
Du kan bruge MobilePay i klinikken.
Bank: 9797 – 00 00 15 93 95

 

Modtag 3 guidede meditationer,
hvor du lærer at meditere; samt
nyheder og gode tilbud.
Klik HER