fbpx

Healing uddannelse

Har du lysten – så har jeg evnen, til at lære dig at heale.

Universel healing –

En professionel uddannelse

 

Brænder du for at hjælpe dig selv og andre, så er healing en god mulighed. Nogen har prøvet at lægge hænder på andres smerter, med god effekt, men de ved ikke rigtig hvad der sker. Nogen bliver selv trætte bagefter, når de er kommet til at bruge deres egen energi. Undgå dette – Du vil lære at trække på Universets – og Moder Jords energier, så du bliver kanal for energi og ikke bruger dit eget, for det har du brug for til dig selv.

Du lærer også at beskytte dig og rense dig for andres energier.

 

Det handler om energier.

 

Kroppen indeholder meridianer (energibaner), chakra, aura og sjælen. du bliver trænet i at mærke energien. Nogen ser farver og energi-ubalancer, andre får budskaber eller guides, så de ved hvad de skal gøre. Ting tager tid, men øvelse gør mester. På det clairvoyante plan, som denne del tilhører kan vi kun fremskynde processen ved træning, men de fleste bliver overrasket over hvor hurtigt de mærker og ser noget. I min uddannelse Healing fra Universet, tager jeg hensyn til den enkeltes evner og understøtter dem.

Jeg fungerer ikke med meget stive systemer, jeg arbejder hellere intuitivt. Du vil dog lære en del teknikker, som er god basis viden, så du har noget at forholde dig til, indtil du er dus med din intuition og arbejder selvstændigt ud fra den. Der er dog en hel del ting at være bevidst om ud over at lægge hænderne på.

Du lærer også at kommunikere med klienten. Vi starter altid med at spørge ind til klienten før en behandling og afsluttende på en behandling. Du lærer meget om etik og omsorg.

 

Jeg har stor bevidsthed om at det er den positive side/Guddommelige helbredende energier/ universel kærlighed, jeg arbejder med og det får mine kursister også lært.

Ligesom der findes lys og mørke på jord, gør der også det på andet plan. Bevidsthed er afgørende.

 

Du lærer mange former for healing.

 

Du lærer polaritets healing, chakra- og ryghealing, mindfulness behandling, stress behandling, smertehealing, sjælshealing og meget mere.

Vi arbejder meget med chakra og aura. Vi snakker om det at være behandler for mennesker du ikke kender. Tavshedspligt er naturligvis indeholdt i kurset.

Du bliver 1. gang testet for om din sjæl er 100 % integreret. I modtager alle gruppe sjælshealing flere gange i løbet af uddannelsen, da det er vigtigt at i har sjælen fuldt integreret for at kunne behandle. Der vil også være meditationer undervejs.

Vi snakker spiritualitet, da bl.a. sjælshealing skal kunne forklares for klienterne og generelt så får jeg som healer mange spirituelle spørsmål, som jeg svarer ud fra min synsvinkel, men med respekt for at det er min sandhed og en anden kan have en anden sandhed. Du vil ofte høre mig sige: Jeg tror…men andre mener… og så må du tage det til dig som du føler for.

Uddannelsen til Universelle healer indeholder træning derhjemme og afsluttes med skriftlig og praktisk eksamen.

Min vej som healer.

 

Jeg er autodidak healer. Jeg opdagede tilbage i 1990 at jeg kunne mærke energibanerne, ligesom jeg mærkede energierne på punkter jeg skulle berøre i kinesiologi behandling. Jeg begyndte at forhøre mig og læse bøger. Jeg var eksamineret Biokinesiolog og havde kendskab til kroppens energisystem. Der er nogle lymfepunkter i kinesiologi som jeg skal bruge til afbalancering, når de var ømme så valgte jeg at heale i stedet for at massere. Muskeltesten viste bagefter at klienten blev styrket, så jeg blev bekræftet at det virkede. Så jeg fandt ubalancen ved at teste med kinesiologi og afbalancerede derefter med healing.

 

Jeg blev oplært på to år.

 

Efter to år var jeg i stand til at give en fuld behandling, men valgte at tage Reiki 1 og 2 for at få bekræftet at det jeg gjorde var godt nok. Jeg lærte chakra healing, men til det øvrige valgte jeg at bruge min egen metode, som virkede bedst for mig. Senere har jeg taget flere forskellige former for healings kurser fordi jeg var nysgerrig og det er jeg stadig. Det bedste har jeg taget til mig er Soul Body Fusion, som satte gang i mange ting og jeg har videreudviklede det til Sjælshealing. Nu er Transithealing kommet til… der sker udvikling i menneskeheden og energierne, så det der var en gang, kan blive forældet og nyt må til. Derfor er det vigtigt at følge med og videreudvikle sig.

 

Engleenergier.

 

Jeg har fået at vide fra Universet at jeg skulle formidle englehealing. Det gjorde jeg uden betænkeligheder, det fungerede fra dag 1, hvor jeg havde inviteret over 20 deltagere og det blev en fantastisk oplevelse med Ærkeengel Michael som er enorm kraftfuld og derefter Ærkeengel Raphael med en meget blidere healende energi.

I starten var det Jomfru Maria, der ofte var hos mig. Det er hun stadig, men efterhånden som jeg blev bevidst om flere muligheder har jeg haft kontakt med Jesus Kristus, min skytsengel, Moder Maria, Lysets Herre og Ærkeenglene mm. Alle kan dukke op eller jeg kan tage kontakt med dem.

 

Afdøde kommer på besøg.

 

Det hænder også at afdøde kommer på besøg og giver et budskab. Jeg opsøger det ikke, men når jeg mærker at nogen er tilstede, spørger jeg om der er et budskab. Ligeledes hænder det, at der kommer budskaber fra andre kanaler, så som Ærkeengle og mestre.

 

Oplæringen fortsætter.

 

Jeg bliver til stadighed oplært af universet og andre gange ved jeg lige pludselig, at der er et kursus jeg må tage, selvom jeg ikke altid helt forstår hvad det går ud på. Så er det englene der prikker til mig og skubber mig af sted.

Her i slutning af 2018 mærker jeg at jeg må lære om helt nye dimensioner, det er spændende hvad det vil medføre.

Mine clairvoyante evner har udviklet sig kraftigt i 2018, men færdig er jeg ikke. 

Desuden bliver jeg aldrig færdig uddannet. Så længe lysten er der, ja jeg vil sige hele livet vil være en kontinuerlig udviklings rejse for mig.

 

 

Healing uddannelse: Universel healer

 

Uddannelsen bygger på spirituel baggrund, hvilket medfører spirituelle dialoger undervejs.
Uddannelsen forløber over 9 weekender. Der serveres kaffe/te, vand og lidt snack på kurserne. Frokost medbringes.

Kursus 1 – Lær at heale dig selv

Føler du indre uro, tankemylder, stress, depression så er dette kursus for dig.
Er du typen der tager fat i de problemer/opgaver du får i livet, så du altid har det bedst muligt. At du ikke accepterer livets modstand uden at arbejde dig ud af denne modstand, så er kurset absolut også for dig. Eller har du besluttet dig for at nu vil du tage hånd om dig.

 • Kursus 1 : Lær at heale dig selv. Kurset kan stå alene.
  Kursus hvor du lærer at give dig selv omsorg og healing.
  Vi mediterer.
  Du lærer om chakra og hvordan du kan heale dine chakra.
  Du lærer at grounde dig, for at forebygge tankemylder.
  Du får testet om din sjæl er integreret.
  Du modtager to Sjælshealinger ( ville alene koste 1200 kr)
  Vi træner at mærke energier
  Du lærer at få kontakt med moder jord og Universets energier, så du kan heale dig selv.
  Du får nogle energiøvelser.
  Vi taler om bøn og manifestering. Hvordan kan vi bede?Desuden vil der komme noget om forskellen på at heale sig selv kontra andre.

 

Du betaler ved tilmelding til kursus 1 og senest 4 uger før kr. 2400,-  på reg. nr. 9797 konto 0000159395. Beløbet er incl. kaffe, te, vand, snack eller sødt. Medbring frokost.

Efter første kursus, har du mulighed for at fortsætte og blive Professionel Universel Healer.

Kursus 2 – 9. Universel Healer Uddannelse

Har du fået lyst og interesse for at lære mere om healing og hvordan du kan heale andre, ja muligvis en tanke om at blive behandler? Så er dette forløb noget for dig. Nogle tager uddannelsen for personlig udvikling og andre for at blive professionel healer. Det afgør du, og måske finder du først ud af det undervejs i forløbet. 

 

 • Kursus 2 : Dig som behandler, Polaritets healing, Grounding, Aura og meridian teorier.
 • Kursus 3 : Chakra healing, Intuitiv healing, rygsøjlen, vuggeteknik og andre guldkorn.
 • Kursus 4 : Kroppen fortæller, kroppens sprog, Stress og healing af stress.
 • Kursus 5 : Aura, mærke energiudstråling fra krystaller, aura og træer. Tolkning af auraen. Aurahealing.
 • Kursus 6 : Lær at lave en indledende samtale, Terapeutiske redskaber (Louise Hay, NLP-psykoterapi). 
 • Kursus 7 : Mindfulness behandling, sjælshealing.
 • Kursus 8: Fjernhealing, Psoasmuskel afbalancering, opfølgning.
 • Kursus 9 : Repetition og skriftlig eksamen
 • Eksamen : Eksamen. Ca. 2 timer pr. deltager.

Med forbehold for justering undervejs.

Hele uddannelsen incl. kursus materiale, kaffe, te, vand, sødt. Medbring frokost.
kr. 21.600. Betal hele beløbet på én gang og spar 900 kr.

Datoer for kommende uddannelse:

Healer uddannelsen indeholder 9 weekender plus eksamen.

Kursus 1: Den 8. – 9. januar 2022
Kursus 2: Den 12. – 13. februar 2022
Kursus 3: Den 5. – 6. marts 2022
Kursus 4: Den 2. – 3. april 2022
Kursus 5: Den 7. – 8. maj 2022
Kursus 6: Den 11. – 12. juni 2022
Kursus 7: Den 3. – 4. september 2022
Kursus 8: Den 1. – 2. oktober 2022
Kursus 9: Den 29. – 30. oktober 2022 incl. skriftlig eksamen

Praktisk Eksamen aftales individuelt. 

Praktisk Eksamen kan fordeles på flere dage, afhængig af antal deltagere. Dato aftales.

Hvis du ønsker at fortsætte med resten af uddannelsen, fra kursus 2 – 9 incl. eksamen, betaler du 7335 kr. i indskud, senest 4 uger før kursus 2. Beløbet går til tilrettelæggelse af kursus, kursusmateriale og eksamen.

Herefter betaler du kr. 1695,- hver den første i de følgende 7 måneder, forud for kurserne. (Kursus 1 er afregnet forinden).

PS. Der findes billige B&B i nærheden. Der går bus, tog og fly til Sønderborg, hvorfra der går bus 223 til Broager, stoppested Industrivej, ligger 3 huse fra min klinik.

 

Betalingsbetingelser:

Kursus 1. Ved afbud op til 4 uger før, tilbageholdes 1000 kr depositum. Ved afbud herefter refunderes pengene kun i tilfælde af at kurset aflyses.

Kursus 2 – 9 incl. eksamen: Hvis du ønsker at fortsætte med resten af uddannelsen, betaler du 7335 kr. i indskud, senest 4 uger før kursus 2. Beløbet går til tilrettelæggelse af kursus, kursusmateriale og eksamen, og refunderes ikke ved evt. afbud.

Herefter betaler du kr. 1695,- hver den første i de følgende 7 måneder. (Kursus 1 er afregnet forinden). De indbetalte beløb refunderes ikke.

 

 

Vera Højmose
Fasanvænget 5
6310 Broager

Mobil: 51887209
Fastnet: 74449100
Email: vera@natur-klinikken.dk

Betaling:

Kontant betaling
Mobilepay: 24564
Bank: 9797 – 00 00 15 93 95

 

Modtag 3 guidede meditationer,
hvor du lærer at meditere; samt
nyheder og gode tilbud.
Klik HER