Healing uddannelse

Har du lysten – så har jeg evnen, til at lære dig at heale.

Universel healing –

En professionel uddannelse

 

Brænder du for at hjælpe dig selv og andre, så er healing en god mulighed. Nogen har prøvet at lægge hænder på andres smerter, med god effekt, men ved ikke rigtig hvad der sker. Nogen bliver selv trætte bagefter, når de er kommet til at bruge deres egen energi. Du vil lære at trække på Universet og Moder Jords energier, så du bliver kanal for energi og ikke bruger dit eget, for det har du brug for til dig selv.

Du lærer også at beskytte dig og rense dig for andres energier.

Det handler om energier.

Kroppen indeholder meridianer (energibaner), chakra, aura og sjælen. du bliver trænet i at mærke energien. Nogen ser farver og energiubalancer andre får budskaber eller guides, så de ved hvad de skal gøre. Ting tager tid, men øvelse gør mester. På det clairvoyante plan, som denne del tilhører kan vi kun fremskynde processen ved træning, men de fleste bliver overrasket over hvor hurtigt de mærker og ser noget. I min uddannelse Healing fra Universet, tager jeg hensyn til den enkeltes evner og understøtter dem.

Jeg fungerer ikke med meget stive systemer, jeg arbejder hellere intuitivt. Du vil dog lære teknikker som er gode, især i starten, så du har noget at forholde dig til, indtil du er dus med din intuition og arbejder selvstændigt ud fra den. Der er dog en hel del ting at være bevidst om ud over at lægge hænderne på.

Du lærer at kommunikere med klienten. Vi starter altid med at spørge ind til klienten før en behandling og afsluttende på en behandling. Du lærer meget om etik og omsorg.

Du lærer mange former for healing.

Du lærer polaritets healing, chakra- og ryghealing, mindfulness behandling, stress behandling, smertehealing, sjælshealing og meget mere.

Vi arbejder meget med chakra og aura. Vi snakker om det at være behandler for mennesker du ikke kender. Tavshedspligt er naturligvis indeholdt i kurset.

Du bliver 1. gang testet for om din sjæl er 100 % integreret. I modtager alle gruppe sjælshealing flere gange i løbet af uddannelsen, da det er vigtigt at i har sjælen fuldt integreret for at kunne behandle. Der vil også være meditationer undervejs.

Vi snakker spiritualitet, da bl.a. sjælshealing skal kunne forklares for klienterne og generelt så får jeg som healer mange spirituelle spørsmål, som jeg svarer ud fra min synsvinkel, men med respekt for at det er min sandhed og en anden kan have en anden sandhed. Du vil ofte høre mig sige: Jeg tror…men andre mener… og så må du tage det til dig som du føler for.

Uddannelsen til Universelle healer indeholder øveaftener og afsluttes med skriftlig og praktisk eksamen.

Min vej som healer.

Jeg er autodidak healer. Jeg opdagede tilbage i 1990 at jeg kunne mærke energibanerne, ligesom jeg mærkede energierne på punkter jeg skulle berøre i kinesiologi behandling. Jeg begyndte at forhøre mig og læse bøger. Jeg var eksamineret Biokinesiolog og havde kendskab til kroppens energisystem. Der er nogle lymfepunkter i kinesiologi som jeg skal bruge til afbalancering, når de var ømme så valgte jeg at heale i stedet for at massere. Muskeltesten viste bagefter at klienten blev styrket, så jeg blev bekræftet at det virkede. Så jeg fandt ubalancen ved at teste med kinesiologi og afbalancerede derefter med healing.

Jeg blev oplært på to år.

Efter to år var jeg i stand til at give en fuld behandling, men valgte at tage Reiki 1 og 2 for at få bekræftet at det jeg gjorde var godt nok. Jeg lærte chakra healing, men det øvrige valgte jeg at bruge min egen metode, som virkede bedst for mig. Senere har jeg taget flere kurser fordi jeg var nysgerrig og det er jeg stadig. Det bedste har jeg taget til mig. Bl.a. Soul Body Fusion satte gang i mange ting og jeg v videreudviklede det til Sjælshealing.

Engleenergier.

Jeg har fået at vide fra Universet at jeg skulle formidle englehealing. Det gjorde jeg uden betænkeligheder, det fungerede fra dag 1, hvor jeg havde inviteret over 20 deltagere og det blev en fantastisk oplevelse med Ærkeengel Michael som er enorm kraftfuld og derefter Ærkeengel Raphael med en meget blidere healende energi.

I starten var det Jomfru Maria, der ofte var hos mig. Det er hun stadig, men efterhånden som jeg blev bevidst om flere muligheder har jeg haft kontakt med Jesus Kristus, min skytsengel, Moder Maria, Lysets Herre og Ærkeenglene mm. Alle kan dukke op eller jeg kan tage kontakt med dem.

Afdøde kommer på besøg.

Det hænder også at afdøde kommer på besøg og giver et budskab.

Jeg har stor bevidsthed om at det er den positive side/Guddommelige helbredende energier/ universel kærlighed jeg arbejder med og det får mine kursister også lært, for ligesom der findes lys og mørke på jord, gør der også det på andet plan. Bevidsthed er afgørende.

Oplæringen fortsætter.

Jeg bliver til stadighed oplært af universet og andre gange ved jeg lige pludselig, at der er et kursus jeg må tage, selvom jeg ikke altid helt forstår hvad det går ud på. Så er det englene der prikker til mig og skubber mig af sted.

Her i slutning af 2018 mærker jeg at jeg må lære om helt nye dimensioner, det er spændende hvad det vil medføre.

Mine clairvoyante evner har udviklet sig kraftigt i 2018, men færdig er jeg ikke. 

Desuden bliver jeg aldrig færdig uddannet. Så længe lysten er der, ja jeg vil sige hele livet vil være en kontuelig udviklings rejse for mig.

 

 

Healing uddannelse: Universel healer

Uddannelsen bygger på spirituel baggrund, hvilket medfører spirituelle dialoger undervejs.
Uddannelsen er delt op i 3 moduler. 

Modul 1 – Pris 2400,- kr.

 • Kursus 1 : Teori, chakra ,aura, etik, dig som behandler, klinik, konnekte til energierne, polaritetshealing, beskyttelse.

Modul 2 – Pris 9.600,- kr.

 • Kursus 2 : Sjælshealing, meditation med healing guide, fordybelse i chakra, chakra healing.
 • Kursus 3 : Intuitiv healing, rygsøjlen, vuggeteknik og andre guldkorn.
 • Kursus 4 : Kroppen fortæller, kroppens sprog, Stress og healing af stress.
 • Kursus 5 : Aura, mærke energiudstråling fra krystaller, aura og træer. Tolkning af auraen. Aurahealing

  Modul 3 – Pris 9.600,- kr.
 • Kursus 6 : Indledende samtale,Terapeutiske redskaber (Louise Hay, NLP-psykoterapi).
 • Kursus 7 : Mindfullness behandling, sjælshealing.
 • Kursus 8: Fjernhealing, selv healing, Psoasmuskel afbalancering, opfølgning.
 • Kursus 9 : Repetition og skriftlig eksamen
 • Eksamen : Eksamen. Ca. 2 timer pr. deltager. 

Betaling

For at sikre dig en plads betales depositum på 1000 kr. ved tilmelding, disse er bindende og tilbagebetales ikke ved afbud senere som 8 dage før kursus start. Hvis jeg aflyser kurset, får du alle penge retur.

Kursus 1, forudbetales senest 14 dage før med kr. 2400,- (minus betalt depositum) på reg. nr. 9797 konto 0000159395.

På første kursus har du mulighed for at finde ud af om det er noget for dig, så du ved om du ønsker at fortsætte uddannelsen. Herefter forpligter du dig til Modul 2 og evt. 3. Dette af hensyn til øvrige kursister, så der altid er nogen af øve og spare med.

Hvis du skulle være forhindret undervejs, udleveres materiale og du opfordres til at øve med en anden deltager. Der betales ikke penge tilbage ved udeblivelse, da uddannelsen er et forløb. Dermed skal der betales for samtlige kurser i de tilmeldte moduler.

Datoer annonceres på min Facebook side samt på hjemmesiden under “arrangementer.

Kommende datoer:

Kursus 1: Den 23. – 24. Februar, Kursus 2 : den 23. – 24. Marts, Kursus 3: Den 27. – 28. April, Kursus 4: Den 25. – 26. Maj, Kursus 5: Den 15.-16. Juni, Kursus 6: Den 17. -18. August, Kursus 7: Den 21. – 22. September, Kursus 8: Den 19. – 20. Oktober. Kursus 9:Den 22. – 23. November + eksamen den 24. November.   

Der serveres frokost, kaffe/te, vand og lidt snack på kurserne.

Du binder dig til et modul af gangen.

Modul 1. Kr. 2400,-
Før kursus 2 Underskrives en kontrakt for kursus 2 – 5.  Pris for modul 2,  kr. 9.600,-
Før kursus 6, underskrives en kontrakt for kursus 6 – 9 , plus eksamen.  Pris for modul 3,  kr. 9.600,-

Der betales senest 14. dage før hvert modul på reg. nr. 9797 konto 0000159395 Du kan også vælge at skrive under for hele uddannelsen.

Med forbehold for justering undervejs. Hele uddannelsen incl. kursus materiale, kaffe, te, vand, sødt og frokost kr. 21.600 kr. 

Kontrakten giver dig mulighed for at betale 14. dage før hvert kursus, med kr. 2400,- fremfor at betale hele uddannelsen på én gang. 

Vera Højmose
Fasanvænget 5
6310 Broager

Mobil: 51887209
Fastnet: 74449100
Email: vera@natur-klinikken.dk

Betaling:

Kontant betaling
Mobilepay: 24564
Bank: 9797 – 00 00 15 93 95

Hvad kan jeg hjælpe dig med?