Healing uddannelse

Har du lysten – så har jeg evnen, til at lære dig at heale.

Tilmeld

Universelle healing

Brænder du for at hjælpe dig selv og andre, så er healing en god mulighed. Nogen har prøvet at lægge hænder på andres smerter, med god effekt, men ved ikke rigtig hvad der sker. Nogen bliver selv trætte bagefter, når de er kommet til at bruge deres egen energi. Du vil lære at trække på Universet og Moder Jords energier, så du bliver kanal for energi og ikke bruger dit eget, for det har du brug for til dig selv.

Du lærer også at beskytte dig og rense dig for andres energier.

Ved healing drejer det sig om energier. Kroppen indeholder meridianer (energibaner), chakra, aura og sjælen. du bliver trænet i at mærke energien. Nogen ser farver og energiubalancer andre får budskaber eller guides, så de ved hvad de skal gøre. Ting tager tid, men øvelse gør mester. På det clairvoyante plan, som denne del tilhører kan vi kun fremskynde processen ved træning, men de fleste bliver overrasket over hvor hurtigt de mærker og ser noget. I min uddannelse Healing fra Universet, tager jeg hensyn til den enkeltes evner og understøtter dem.

Jeg er ikke til kassetænkning, jeg arbejder hellere intuitivt. Du vil dog lære teknikker som er gode, især i starten, så du har noget at forholde dig til, indtil du er dus med din intuition og arbejder selvstændigt ud fra den. Der er dog en hel del ting at være bevidst om ud over at lægge hænderne på.

Du lærer at kommunikere med klienten. Vi starter altid med at spørge ind til klienten før en behandling og afsluttende på en behandling. Du lærer meget om etik og omsorg.

Du lærer polaritets healing, chakra- og ryghealing, mindfulness behandling, stress behandling, smertehealing, sjælshealing og meget mere.

Vi arbejder meget med chakra og aura. Vi snakker om det at være behandler for mennesker du ikke kender. Tavshedspligt er naturligvis indeholdt i kurset.

Vi snakker spiritualitet, da bl.a. sjælshealing skal kunne forklares for klienterne og generelt så får jeg som healer mange spirituelle spørsmål, som jeg svarer ud fra min synsvinkel, men med respekt for at det er min sandhed og en anden kan have en anden sandhed. Du vil ofte høre mig sige: Jeg tror…men andre mener… og så må du tage det til dig som du føler for.

Uddannelsen til Universelle healer indeholder øveaftener og afsluttes med skriftlig og praktisk eksamen.

Min vej som healer

Jeg er autodidak healer. Jeg opdagede tilbage i 1990 at jeg kunne mærke energibanerne, ligesom jeg mærkede energierne på punkter jeg skulle berøre i kinesiologi behandling. Jeg begyndte at forhøre mig og læse bøger. Jeg var eksamineret Biokinesiolog og havde kendskab til kroppens energisystem. Der er nogle lymfepunkter i kinesiologi som jeg skal bruge til afbalancering, når de var ømme så valgte jeg at heale i stedet for at massere. Muskeltesten viste bagefter at klienten blev styrket, så jeg blev bekræftet at det virkede. Så jeg fandt ubalancen ved at teste med kinesiologi og afbalancerede derefter med healing.

Efter to år var jeg i stand til at give en fuld behandling, men valgte nu at tage Reiki 1 og 2 for at få bekræftet at det jeg gjorde var godt nok. Jeg lærte chakrahealing, men det øvrige valgte jeg at bruge min egen metode, som virkede bedst for mig. Senere har jeg taget flere kurser fordi jeg var nysgerrig og det er jeg stadig. Soul Body Fusion satte gang i mange ting og blev videreudviklet til Sjælshealing.

Jeg at vide fra Universet at jeg skulle formidle englehealing. Det gjorde jeg uden betænkeligheder, det fungerede fra dag 1, hvor jeg havde inviteret over 20 deltagere og det blev en fantastisk oplevelse med Ærkeengel Michael som er enorm kraftfuld og derefter Ærkeengel Raphael med en meget blidere healende energi.

I starten var det Jomfru Maria, der ofte var hos mig. Det er hun stadig, men efterhånden som jeg blev bevidst om flere muligheder har jeg haft kontakt med Jesus Kristus, min skytsengel, Moder Maria, Lysets Herre og Ærkeenglene mm. Alle kan dukke op eller jeg kan tage kontakt med dem.

Det hænder også at afdøde kommer på besøg og giver et budskab.

Jeg har stor bevidsthed om at det er den positive side/Guddommelige helbredende energier/ universel kærlighed jeg arbejder med og det får mine kursister også lært, for ligesom der findes lys og mørke på jord, gør der også det på andet plan. Bevidsthed er afgørende.

 

Vera Højmose
Fasanvænget 5
6310 Broager

Mobil: 51887209
Fastnet: 74449100
Email: vera@natur-klinikken.dk

Betaling:

Kontant betaling
Mobilepay: 51 88 72 09
Bank: 9797 – 00 00 15 93 95

Hvad kan jeg hjælpe dig med?