fbpx

Healing uddannelse

Har du lysten – så har jeg evnen, til at lære dig at heale.

Universel healer uddannelse – Starter den 27. – 28. januar 2024

 

 

Hvis du kun ønsker at lære at heale dig selv, altså kun Kursus 1, afholdes det den 13.-14. januar. Se mere HER.

 

For dig der vil arbejde seriøst med healing

 

Overvejer du at blive professionel healer? Brænder du for at hjælpe andre med dine evner? 

 

 

 

Har du prøvet at lægge hænder på andres smerter, med god effekt, men uden rigtigt at vide hvad der sker?

Nu kan du få dine evner sat i professionelle rammer og trygt udforske dem endnu mere.

 

Universel healer uddannelsen lærer dig at trække på Universets og Moder Jords energier, så du bliver en kanal for energi der hjælper andre. Du lærer med andre ord at arbejde som professionel healer, hvor du ikke selv bliver drænet.

Universets energi er både Ærkeengle, Kristus, Jomfru Maria og Vorherre.

 

Undervejs støttes du i at udforske dine clairvoyante evner, som du også besidder, de skal blot trænes. Disse evner kommer oftest automatisk frem, når du begynder at heale. Mange mærker energierne, nogle ser energierne og andre får fornemmelsen af hvad de skal gøre eller modtager direkte budskab om, hvor de skal placere deres hænder på klienten.

 

Målet er at du bliver i stand til at udbyde professionelle behandlinger til klienter.

 

Du er dog også velkommen, hvis du vil arbejde dybdegående og seriøst med healing for din egen skyld, for personlig udviklings skyld, samt for at komme tættere på den spirituelle verden.

 

 

Hvem er universel healing uddannelsen for?

 

Kurset er for dig der overvejer at skifte levevej til healer. Måske ønsker du at kombinere healing med andre behandlingsformer som du administrerer.

 

Eller dig, der har besluttet sig for, at nu vil du tage hånd om dig selv og investere tid og energi i din egen seriøse udvikling.

 

Længes du efter personlig udvikling i et spirituelt miljø, hvor du lærer meget om det spirituelle og bare kan være dig?

Er du hende der handler og tager fat i de problemer/opgaver du får i livet, så du altid har det bedst muligt? Men måske har hængt i bremserne…

Dig der ikke accepterer livets modstand, men vælger at arbejde dig ud af det? 

Så er kurset helt bestemt for dig!

 

Under din uddannelse til Universel Healer tager jeg hensyn til dine individuelle evner og understøtter dem – derfor er vi også maksimalt 10 deltagere på uddannelsen. Du kan tilmelde dig HER.

 

Du lærer mange former for healing på kurset

 

Uddannelsen Universel Healer består af 9 weekender fordelt over ca. 9 måneder. Hver undervisnings weekend lærer dig nye healings specialer og du får lov at fordybe dig i en helt ny verden – eller bygge på din grundviden.

 

Du lærer om polaritetshealing, chakra- og ryghealing, mindfulness behandling, stress behandling, smertehealing, sjælshealing, fjernhealing og meget mere.

 

Vi arbejder meget med chakra og aura og du lærer om teori og teknikker – og i øver jer på hinanden i trygge rammer under supervision. Jeg er der hele tiden, så i kan spørge når i bliver i tvivl og jeg superviserer jer så i ikke tager begynderfejl med videre i forløbet.

 

Du lærer om etik og moral i forhold til behandlerrollen. Du lærer at beskytte dig selv og rense dig for andres energier.

 

Undervejs vil der også være meditationer og vi har mange dialoger om spiritualitet, hvor der også er plads til at du må dele dine oplevelser eller erfaringer.

Du vil modtage gruppe sjælshealing flere gange i løbet af uddannelsen, da det er vigtigt at din sjæl er fuldt integreret, for at du kan blive den bedste behandler. 

 

Det hænder at afdøde kommer på besøg og giver et budskab. Jeg opsøger det ikke, men når jeg mærker at nogen er til stede, spørger jeg om der er et budskab. Ligeledes hænder det, at der kommer budskaber fra andre kanaler, så som Ærkeengle og mestre.

 

Vi snakker om det at være behandler for mennesker du ikke kender, hvordan du taler til klienter og håndterer tavshedspligt. Du lærer at håndtere en indledende samtale, også med klienter med større traumer.

 

Hele uddannelsen foregår i fortroligt i forum sammen med ligesindede. Her er vi åbne for alt, du kan føle dig tryg og udforske dit indre til gavn for dine kommende klienter. Eller dig selv.

 

Du får med andre ord hele den mentale “værktøjskasse” du skal bruge for at åbne din egen virksomhed eller dykke seriøst ned i din indre udvikling.

 

 

Læs kursisternes udtalelser længere nede.

 

Uddannelsen til Universel Healer indeholder både weekendundervisning og træning derhjemme. Til slut afsluttes med skriftlig og praktisk eksamen og består du, får du et eksamensbevis.

 

Hvis du er i tvivl om uddannelsen passer til dig, er du meget velkommen til at bestille tid til en 30 minutters afklarende samtale. Samtalen koster naturligvis ikke noget.

Se datoerne nederst på siden.

Universel Healing-Vera Højmose

Sådan forløber din Universel Healer uddannelse

 

Uddannelsen foregår over 9 weekender, du kan se datoerne nedenfor.

Der er kun 10 pladser på uddannelsen i 2024!

 

Hver weekend har sit eget tema hvor vi arbejder i dybden med udvalgte emner og du går hjem beriget og med ny viden.

 

KURSUSINDHOLD TIL PROFESSIONEL UNIVERSEL HEALER

 

Kursus 1: Lær at heale dig selv

 

Første kursusgang er en introduktion til hele healinguniverset.

Vi mediterer og i modtager 2 sjælshealinger. Jeg tester før og efter, hvor dybt din sjæl er integreret.

Du prøver at mærke energier, måske for første gang?

Du lærer at få kontakt med Moder Jord og Universets energier, så du kan heale dig selv.

Du lærer at give dig selv healing, hvilket er stor omsorg for dig.

Du lærer om chakra og hvordan du kan heale dine chakra.

Du lærer at grounde dig med kontakten til Moder Jord. Dette er meget vigtigt i healings øjemed og samtidig klarer det hovedet og forebygger tankemylder.

Du får testet om din sjæl 100 % integreret.

Du modtager to Sjælshealinger.

Du lærer desuden Psoasmuskel teknik. Det er din sjælsmuskel du healer. 

Vi snakker om forskellen på at heale sig selv kontra andre og om bøn og manifestering. Hvordan kan du bede?

Og sidst men ikke mindst får du energi øvelser med hjem.

 

Kursus 2: Dig som behandler, Polaritets healing, Grounding, Aura og meridian teorier.

 

 

På kursus weekend to vil du lære grundlæggende healingsmetoder til at heale på andre. Men først lærer du hvad der er vigtigt for dig i behandlerrollen.

Du instrueres grundigt i grounding/jordforbindelse, da dette er meget vigtigt for dig som behandler.

Uden jordforbindelse kan du ikke få den rette kontakt til Universets energier, du risikerer at få fat i uhensigtsmæssige energier.

Jeg har stor bevidsthed om Universets kærlige energier og det er dem i lærer at trække på, velvidende at der også findes negative energier. Der er dog forskellige gode energier vi kan have adgang til, såsom Ærkeengle, Universets kærlighed, Kristus, Moder Maria med flere.

 

Du lærer at beskytte dig selv og rense dig for andres energier. 

Du får grundlæggende teori om kroppens energisystem, så du ved hvad du arbejder med.

Du lærer om vores 7 chakra og aura/energifeltet der stråler ud om kroppen. Desuden får du en kort indsigt i meridianer/energibaner.

Du lærer om de nye 12 chakra. Dette fortsætter på kursus 3.

I Polaritets healing lærer du om plus- og minuspoler. Med kendskabet til disse kan du få energien til at flyde kraftigere. Med denne metode lærer du her en grundlæggende behandling, der kommer hele kroppen rundt.

 

Kursus 3: Chakra healing, Intuitiv healing, rygsøjlen, vuggeteknik samt andre guldkorn.

 

 

Nu lærer du at heale på de kendte 7 chakra samt andre guldkorn.

Du bliver også introduceret til min helt egen “opfindelse” vuggeteknik, som er en måde at få kroppen til at slappe af og blive mere modtagelig for healing. Kroppen vugges blidt fra side til side. Den er især brugbar når nogle klienter har svært ved at koble fra og modtage healingen.

Nu går vi dybere med de 7 chakra teorier og du skal lære at heale via chakra. 

Du får også et indblik i de 12 nye chakra, som hører til den nye tids energi.

Desuden begynder vi at snakke om intuition og lære at lytte til den.

Hvis der er tid, får du teknikker til healing af rygproblemer, ellers tager vi det på et andet tidspunkt. 

  

Kursus 4 : Kroppen fortæller, kroppens sprog, Stress og healing af stress

 

 

Denne weekend indeholder en del vigtig teori om at læse kroppen. Du lærer her at krop og følelser hænger sammen. Derved kan vi i fællesskab med klienten finde årsagen til deres skavanker.

Når først kroppen slår ud i forbindelse med stress har klienten været stresset i meget lang tid. Kroppens reaktion er “sidste udvej” og det gør den ved at lukke ned. På kursus weekend 4 lærer du hvordan man læser stress hos klienter, hvad der sker i kroppen og hvordan du kan hjælpe med at reducere den.

 

Stress er efterhånden en folkesygdom; derfor lærer du teori og sygdomslære omkring stress og naturligvis lærer du efterfølgende hvordan du optimalt healer en klient med stress.

 Vi arbejder ud fra Louise L. Hay´s bog “Helbred dit Liv” og Inna Segal´s bog “Kroppens hemmelige sprog”. Det kan være en fordel at anskaffe disse bøger i forbindelse med kurset.

Så en vekselvirkning med teori og praksis, som det vil være de fleste weekender. 

 

Kursus 5: Energiudstråling fra krystaller, aura og træer. Tolkning af aura og aura healing

 

 

Nu træner vi at mærke hinandens aura. Er den stor eller lille, er den urolig eller rolig, hvor god jordforbindelse er der?

Energier er selve essensen i healing og der findes energier i alt, fra træer til mennesker og krystaller. Denne weekend skal du have udetøj med, da vi tager en tur i skoven. Vi vil desuden besøge en krystalbutik. (så måske kommer du til at købe nogle krystaller…)                     

Du prøver at finde ubalancer i auraen og heale disse. Øvelse gør mester, dette kommer efterhånden som du bliver mere og mere trænet. 

Chakraer mærkes også i auraen og kan bl.a. heales derfra. 

Ved rygsmerter er det en stor fordel at kunne mærke smerten via auraen og starte healingen her.

 

JA TAK.  JEG VIL GERNE TILMELDES UDDANNELSEN.

JEG VÆLGER SOM INDSKUD OG RESTBETALING ELLER I 9 RATER.  Klik på den grønne tekst, hvorved prisen fremkommer.

 

Kursus 6: Lær at lave en indledende samtale, Terapeutiske redskaber (Louise Hay, NLP-psykoterapi)

 

 

For at arbejde som healer skal du også kunne samtale med klienter og kunne rumme deres smerter, uden at føle medlidenhed. Netop den del ser vi på denne weekend.

Det er vigtigt altid at starte med at spørge ind til klienten før en behandling og afslutte med en kort forespørgsel efter behandling. Du trænes i at lave en udførlig førstegangssamtale.

Du lærer hvordan du håndterer klientens sorg og traumer uden at føle medlidenhed med dem, men du må gerne have medfølelse. 

Forskellen er meget stor og det lærer du om.

Vi taler også meget om etik og omsorg, som er en stor del af det at arbejde som professionel healer.

Der er meget teori denne weekend, så vigtigt at være godt udhvilet. 

 

Kursus 7: Mindfulness behandling og sjælshealing.

 

 

Du lærer denne weekend at give mindfulness behandling og sjælshealing.

Mindfulness er en meget behagelig behandlingsform, der vækker kærlighedshormonet oxytocin.

Du lærer at give de blide strygninger til andre og du vil selvfølgelig også modtage de kærlige strygninger 🙂  Behandlingen vækker kærligheden til sig selv.

Tætsiddende tøj er at foretrække denne dag.  

 

Du lærer som nævnt at give sjælshealing denne weekend. Dette kan blive dit vigtigste redskab, da det er så vigtigt at alle mennesker har sjælen 100 % integreret i kroppen, for at kunne være sig selv. Det er første step hos alle mine klienter, da det først derefter er muligt at arbejde med hele klienten. 

 

Kursus 8: Fjernhealing, Psoasmuskel afbalancering, opfølgning.

 

 

Det har vist sig at fjernhealing fungerer virkeligt godt – men det er en anden måde at arbejde på, end når du fysisk rører klienten.

Vi prøver hvordan det er at heale en person der ikke er fysisk til stede, men hvor det selvfølgelig er aftalt. Det kan være rigtig hensigtsmæssigt at kunne heale venner, familie og klienter, selvom de er langt væk.

Psoasmusklen sidder i bækkenet og siges at være sjælens muskel. Den har indflydelse på rigtig mange fysiske såvel psykiske ting i kroppen, lige fra rygproblemer til frygt og angst. Denne har en helt speciel behandlingsteknik som du får lært. 

 

Kursus 9: Repetition og skriftlig eksamen

 

 

Vi har nu været 8 intense og lærerige kursus weekender igennem og det er tid til opsamling og repetition.

Om lørdagen vil i få en skriftlig eksamen, der skal bestås før du kan tage den endelige praktiske eksamen. I får svar på den skriftlige eksamen søndag. 

Denne weekend kan du stille spørgsmål og bede om at få repeteret bestemte dele af stoffet. Du og de andre kursister øver fortsat på hinanden, men det behøver ikke at være de samme teknikker I træner. 

 

Datoer for den fysiske eksamen aftales med hver enkelt. Ofte i forbindelse med sidste weekend, men må også tilpasses med censor.

 

Med forbehold for justering undervejs. Rækkefølgen kan ændres og tilpasses kursisterne. 

 

Eksamen: Praktisk eksamen, der tager ca. 2 timer pr. deltager.

Jeg sørger for en klient udefra. Du laver en indledende samtale, behandling og afsluttende samtale. Samtalen er lige så vigtig som healingen. Der vil være en censor og mig som underviseren tilstede ved eksamen.

 

Hver weekend sørger jeg for kaffe/te, vand og lidt snacks/sødt. Frokost skal du selv medbringe.

 

 

Fællesundervisning under uddannelsen universel healer

Kursister fortæller :

 

Dorte Ilsøe: “Vera er super dygtig, autentisk og professionel, hun har en særlig gave ♥️🙏🏻”

 

Lise Lotte Bundgaard Kaad: “Endelig fandt jeg den alternative uddannelse jeg har søgt efter så længe, – uddannelsen til Universiel Healer ved Vera Højmose i Broager tæt på Sønderborg”.

“Vera er en super dygtig og erfaren behandler, som er super at lære af. Jeg har ledt efter en alternativ uddannelse meget længe – og alt for mange (synes jeg) udbyder uddannelser til skyhøje priser og så er der pop for resten. Min intuition ledte mig til dig – og den leder mig aldrig fejl” .

“Jeg har haft de dejligste og mest inspirerende weekender sammen med Vera og mine medkursister”.

 

Cassandra Fabry: “Du er bare så dygtige Vera og jeg er så glad for den kompetente uddannelse og erfaringsudveksling fra dig. Tak”

 

Hanne Jessen: “Jeg har været på et fantastisk lærerigt begynder Healer kursus. Vera er rigtig god til at undervise, så selv nybegynder, som jeg var, kunne forstå hendes gode undervisning, TAK Vera 🙂 ❤ Du er en rigtig god læremester”

 

Andreas Grangaard:”Universel healeruddannelsen giver en nytænkende og ikke stereotyp indsigt og undervisning i healingen og dens muligheder. Vera er dygtig til at undervise, hun gør det på en måde der er til at forstå.  Der lægges især vægt på at nå den enkelte kursusdeltager, lige der hvor hun/han befinder sig. Dette gør kurset tilgængelig uden en masse forkundskaber ( min egen opfattelse )

Jeg kan på det varmeste anbefale denne uddannelse. Det har været spændende, givtigt og meget lærerigt. 🙂

Hilsen en meget tilfreds kursist”.

 

 

 

Kursister oplever desuden at de udvikler sig meget på det personlige plan.

 

 

Pia: “Jeg tør stå frem nu, gå frem, står ikke længere bagved. Jeg tør tage ansvar og være den jeg er. Jeg var desuden stressramt, men den er jeg næsten ude af igen” 🙂 .

 

Ulla:”Jeg har udviklet mig meget på det personlige plan. Jeg sover desuden bedre og med færre mareridt.”

 

Louise:”Jeg er blevet mere feminin og rummelig i min energi og personlighed. Folk søger mit selskab og betror sig til mig, selv mænd åbner sig for mig 🙂 .

 

Nina:”Jeg står mere i min energi/er mere mig selv. Jeg har fået øget selvbevidsthed”.

Selvhealing

Min egen vej som healer

 

Jeg hedder Vera Højmose og jeg er autodidakt healer. Jeg opdagede tilbage i 1990 at jeg kunne mærke energibanerne, ligesom jeg mærkede energierne på punkter jeg skulle berøre i kinesiologi behandlinger. Jeg begyndte at undersøge dette fænomen nærmere og begyndte at læse bøger om healing.

Jeg er eksamineret Kinesiolog og havde kendskab til kroppens energisystem, hvilket gjorde det lettere. Der er nogle lymfepunkter i kinesiologi som jeg bruger i afbalanceringer, når de var ømme så valgte jeg at heale i stedet for at massere. Muskeltesten viste bagefter at klienten blev styrket, så jeg blev bekræftet i at det virkede. Dermed var kinesiologitesten min kontrol for effektiviteten.

Dette var min spæde start i healing, men i løbet af to år lavede jeg fuld kropshealing og er siden konstant fået udvidet min viden via min intuition samt kurser.

Jeg bliver til stadighed oplært af universet og andre gange ved jeg lige pludselig, at der er et kursus jeg må tage, selvom jeg ikke altid helt forstår hvad det går ud på. Så er det englene der prikker til mig og skubber mig af sted.

 

Jeg har nu været healer igennem 34 år. Jeg samarbejder med Vorherre, Ærkeengle og opstegne mestre som Moder Maria og Kristus. Jeg har kontakt til City of light og Asthar, samt pyramide energier fra de Bosniske pyramider mm.

 

Jeg arbejder i dag som professionel healer med egen klinik i Broager i Sønderjylland, og det er her undervisningen foregår. Jeg har holdt foredrag siden 1990 og undervist i healing siden 2014.

 

Jeg bliver aldrig færdig uddannet. Så længe lysten er der, ja jeg vil sige hele livet, vil være en kontinuerlig udviklings rejse for mig. Både personligt og spirituelt/healingmæssigt.

 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til uddannelsen som professionel Universel Healer!

 

 

Særligt tilbud til dig, der er i tvivl om uddannelsen passer til dig

 

Til dig, der gerne vil uddanne dig til professionel Universel Healer men er i tvivl:

Kontakt mig for en gratis samtale HER

 

Du har nu også helt ekstraordinært mulighed for at deltage i den første kursus weekend uden yderligere forpligtelser. 

Skulle kurset, mod forventning, ikke være for dig, så har du mulighed for at fortryde og du er ikke forpligtet til at deltage de resterende 8 weekender.

 

Du har altså en lille kattelem hvis du ombestemmer dig.

 

Du betaler kun for den første weekend, som altså er 2839 kr. hvis du har meldt dig til senest 14. oktober!

 

Du tilmelder dig som normalt og skulle du efter kursus 1 beslutte, at du ikke ønsker at deltage på resten af uddannelsen, giver du mig besked INDEN DEN 1. februar 2024, ellers bliver 2. depositum trukket. Det er vigtig at denne dato overholdes, da systemet automatisk trækker betalingen.

 

Dette er den eneste mulighed for at springe fra under uddannelsen. Det er vigtigt for holdet med stabilitet og hver deltager er vigtig. I tilfælde af sygdom betaler du som vanligt og vil efterfølgende modtage skriftligt materiale samt jeg har optaget video af de vigtigste teknikker. 

 

 

Er du usikker på noget, så send mig en mail på vera@natur-klinikken.dk , så vi kan lave en telefonisk aftale og få det afklaret. Det koster selvfølgelig ikke noget.

 

Har du beslutter dig for at ville deltage med andre skønne kursister så kan du tilmelde dig HER

 

 

 

Annulleringsbetingelser:

 

Kursus 1: Sender du afbud inden 1. januar, tilbageholdes 2000 kr. depositum. Resten af beløbet refunderes.

Ved afbud den 2. januar eller senere refunderes din betaling kun i tilfælde af, at kurset/uddannelsen aflyses.

 

Kursus 2 – 9 inkl. eksamen: Beløbene refunderes ikke ved evt. afbud og du forpligter dig til at betale for hele uddannelsen.

De praktiske detaljer om Universel Healer Uddannelsen

 

Datoer for 2024:

Healer uddannelsen indeholder 9 weekender plus eksamen.

Kursus 1:  Den 27. – 28. januar 2024 

Kursus 2: Den 24. -25. februar 2024

Kursus 3: Den 23. – 24. marts 2024

Kursus 4: Den 20. – 21. april 2024 

Kursus 5: Den 18. – 19. maj 2024 

Kursus 6: Den 29. – 30. juni 2024

Kursus 7: Den 24. – 25. august 2024

Kursus 8: Den 21. – 22. september 2024

Kursus 9: Den 19. – 20. oktober 2024 inkl. skriftlig eksamen

Kursus 9: Den praktisk eksamen efter aftale, evt. 18. eller 21. oktober.

Med forbehold for ændringer ved sygdom o.lign., men jeg tilstræber at holde datoerne.

 

Der er maksimalt 10 deltagere på holdet, så du får den opmærksomhed du fortjener.

 

Den praktiske eksamen kan fordeles på flere dage, afhængig af antal deltagere. Dato aftales.

 

Overnatning: Der findes gode B&B i nærheden – sig til hvis du har brug for hjælp.

Transport: Der går bus, tog og fly til Sønderborg, og derfra går bus 223 til Broager. Stoppestedet på Industrivej ligger bare 3 huse fra min klinik.

 

Det koster din investering i din fremtid

 

Hele uddannelsen til Universel Healer inklusiv al kursusmateriale koster 29.898 kr.

 

Det vil sige du får:

  • 9 undervisnings weekender af professionel healer, altså 18 dage i alt
  • Skriftlig eksamen
  • Individuel praktisk eksamen på 2 timer inklusiv klient og censor
  • Eksamensbevis ved bestået eksamen
  • Kaffe/the, vand og snacks/sødt alle weekender
  • Kursusmateriale, ca. 100 sider
  • Hvis du ikke ønsker eksamen, får du et deltagerdiplom.
  • Alt den viden du behøver, for at være faglig velfunderet med healing, til at åbne egen klinik

Der opfordres til at tage øveklienter imellem kurserne. Disse timer tilføjes eksamensbeviset. 

 

 

Du melder dig til hele uddannelsen og betaling foregår i rater sådan her:

 

Første depositum på 3.339 kr. betales ved tilmelding.

 

Melder du dig til senest 13. december får du 500 kr. i rabat, dvs. depositum er 2.839 kr.  SE OG TILMELD RATEORDNING HER                                         

 

Andet depositum på 9.990 kr. trækkes senest 1. februar.

 

Fra 1.3 og de efterfølgende 6 måneder investerer du 2367 kr. pr. måned.  Dermed betales sidste afdrag den 1.10.23, da Juli måned er betalingsfri .

 

Du tilmelder dig kun én gang og så foregår betalingsoverførslerne automatisk.

 

TILMELDING TIL RATEBETALING SENEST 13. DECEMBER – RABAT 500 KR

TILMELDING TIL RATEBTALING EFTER . 13. DECEMBER

 

 

Ønsker du at betale hele beløbet på én gang er det også muligt og så sparer du 500 kr. dvs. din pris er 29.398 kr. 

Tilmelder du dig inden 13. december 2024 får du selvfølgelig også 500 kr. ekstra i rabat!  Det modregnes automatisk i nedenstående link.

TILMELD HELE UDDANNELSEN OG MODTAG KONTANT RABAT SOM ER FRATRUKKET HER  

 

 

 

 

Vera Højmose
Fasanvænget 5
6310 Broager

Mobil: 51887209
Email: vera@natur-klinikken.dk

Betaling:

Kontant betaling
Du kan bruge MobilePay i klinikken.
Bank: 9797 – 00 00 15 93 95

 

Modtag 3 guidede meditationer,
hvor du lærer at meditere; samt
nyheder og gode tilbud.
Klik HER