fbpx

Sjælshealing

Få sjælen integreret og bliv et med dig selv

Sjælshealing

Hver gang du gennem livet har nogle dårlige eller barske oplevelser, kan sjælen finde på at trække sig lidt fra kroppen, fordi det gør for ondt at blive i kroppen. Det er en forsvarsmekanisme og meget naturligt; det er dog ikke hensigtsmæssigt på lang sigt. Det kan medføre, at du føler du går ved siden af dig selv, ikke mærker din krop, bliver irritabel, urolig og ikke kan finde ud af hvad vej du vil i livet.

Klienter oplever at de får jordforbindelse, indre ro, bliver sig selv, får klarhed og bliver mere målrettet.

Auraen bygges op og du bliver mere beskyttet og hel. Jeg vælger nogle gange at mærke din aura før og efter en behandling, for at mærke forandringen.

Der anbefales grundlæggende at få 3 behandlinger inden for tre uger. Det vil altid være godt at supplere med en behandling, når du støder ind i nye problemer eller stress.

Sjælshealing er en enkel og samtidig kraftfuld proces, der både afbalancerer energifrekvenserne imellem sjæl og krop, samt afbalancerer dig fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt og er i mange tilfælde grundlæggende før øvrig terapi f.eks. kinesiologi, da personligheden ikke kan behandles fyldestgørende, hvis sjælen ikke er integreret i kroppen.

Hvordan startede det ?

Sjælshealing startede som Soul Body Fusion. Dette har jeg gjort til mit eget ved at bygge en hel del ovenpå, idet jeg bruger min intuition og mine evner som kinesiolog, healer og terapeut, men ikke mindst min kontakt til universet. Derfor findes denne behandling på nuværende tidspunkt kun hos mig og er helt unik. Sjælshealing er i dag med i min undervisning til Universielle Healer, så du kan lære at give dig selv eller andre healing.

Ved Sjælshealing tester jeg hvor dybt din sjæl er i kroppen % mæssigt. Jeg mærker hvordan din aura har det, og du får måske en forklaring hertil. Vi træner undervejs i at mærke kroppen, så du lærer at mærke dig selv. Jeg mærker også hvad der sker i dig og kan bakke dig op i dine fornemmelser. Mange ser farver undervejs og det hænder at der kommer billeder eller korte beskeder. De fleste når ind i en meget dyb ro, lige før søvnstadiet.

Behandlingen er også god til personer, der ikke har lyst til at dele hele deres liv med en behandler, dvs. ikke ønsker en dybere dialog. Her behøver du ikke snakke, men kan bare sidde og modtage behandling.

 

Vera Højmose
Fasanvænget 5
6310 Broager

Mobil: 51887209
Email: vera@natur-klinikken.dk

Betaling:

Kontant betaling
Du kan bruge MobilePay i klinikken.
Bank: 9797 – 00 00 15 93 95

 

Modtag 3 guidede meditationer,
hvor du lærer at meditere; samt
nyheder og gode tilbud.
Klik HER