fbpx

Gruppehealing

Fællesskab højner energien

Gruppehealing

Gruppe sjælshealing er kommet til mig i en Vision og er en overbygning til Soul Body Fusion®. Her hjælpes sjælen også ned i kroppen, og du får jordforbindelse. Det giver indre ro, så du kommer i bedre kontakt med dig selv, bliver mere målrettet og du kan træffe bedre beslutninger.

Vi samles i en gruppe på ca. 8 personer.

Det er forskellig hvad deltagerne oplever. Mange bliver healet på konkrete fysiske skavanker og andre på følelsesmæssige områder. Jeg går ind og hjælper i processen.

Ved Gruppe sjælshealing har jeg oplevet, at vore hjerter åbnes og vi bliver løftet op i en højere energi. Vi bliver hjulpet ind i den nye tids vibrationer. Dette kan være meget stærkt og rørende.

 

Hvis du vil det, kan livet udvikle sig meget hurtigt herefter. Det kan være en stor hjælp til at fremme din selvudvikling og åbne døre til højere bevidsthed.

Jeg samler løbende grupper her hos mig i min klinik og kursuslokale. – se under Arrangement for tid og tilmelding. Du kan også følge mig på min Facebook side og blive mindet om arrangementer via min nyhesamail.

Du er velkommen til at samle en gruppe hjemme hos dig, så kører jeg ud. Der må dog påregnes kørselsudgifter. I kan også vælge at komme ud til mig, i min klinik, som en lukket gruppe. Vi aftaler en dag som passer. Kontakt mig for nærmere informationer. Varighed ca. 2 timer eller efter aftale. Se mere under Venindeaftener.

 

Vera Højmose
Fasanvænget 5
6310 Broager

Mobil: 51887209
Email: vera@natur-klinikken.dk

Betaling:

Kontant betaling
Du kan bruge MobilePay i klinikken.
Bank: 9797 – 00 00 15 93 95

 

Modtag 3 guidede meditationer,
hvor du lærer at meditere; samt
nyheder og gode tilbud.
Klik HER