fbpx

Anbefalinger

Få hjælp til at komme videre i dit liv!

Slut med diarre efter 4,5 år.

Jeg kom til Vera fordi jeg led af diarre i 4,5 år efter jeg havde fået fjernet 1,3 meter af tyndtarmen p.g.a. Tarmslyng.

Først fik Vera min sjæl 100 % integreret i min krop, det var dejligt. Det føles rigtig rart.

Dernæst blev jeg testet og afbalanceret med kinesiologi, hvor Vera bl.a. fandt ud af hvad jeg kunne tåle at indtage, og i hvilke mængder. Men det afgørende blev, da hun opdagede at overgangen mellem tyndtarm og tyktarm stod permanent åben. Da hun fik den afbalanceret stoppede diarréen, hvorefter min afføring blev normal. Det er en enorm lettelse.

Jeg har været glad for at komme hos Vera Højmose. Det har været det hele værd.

Kristian Jensen, pensionist.

Knude blev mindre

Min oplevelse af Sjælshealing er meget positiv. Jeg kunne mærke energien arbejde i min krop både under behandlingen og flere dage efter.

Jeg har en knude i Skjoldbruskkirtlen, som ifølge scanning er blevet meget mindre; det er meget stor sandsynlighed for, at det er Sjælshealing der har hjulpet, da jeg kunne mærke at energien arbejdede meget i dette område under behandlingen.

Rima 36 år

Uro i kroppen

Jeg var hos Vera med uro og stress i kroppen. Allerede den første gang var som jeg blev et helt menneske igen, så hun kan det hun står for. Det er værd at prøve 🙂 og tro mig, i bliver ikke skuffet!

Alice Tørøk 

Anoreksi styrer ikke længere mit liv

Da jeg startede ved Vera havde jeg haft anoreksi i ca.2 år. Mit selvværd var helt i bund, og jeg overvejede kraftigt, om det ikke bare ville være lettere, hvis jeg tog billetten. Jeg var meget skeptisk, da jeg hørte om Vera og kinesiologi for første gang, men jeg gik ind på at prøve det. Efter min første gang havde jeg en sær fornemmelse af, at noget tungt var løftet fra mine skuldre. Fire dage efter havde jeg mod på at prøve at blive rask og få styr på mit liv.

Jeg var hos Vera syv gange ad to timer. Jeg er ikke helt rask endnu, men jeg er rigtig godt på vej. Jeg vil stærkt anbefale at prøve Veras behandling da den virkelig hjalp mig til at få selvtillid og selvværd tilbage. Uden hende ville jeg sikkert ikke være her i dag.

Mange hilsener Ida, 14 år

Jeg slap af med min Flyskræk

Jeg havde i mange år været angst for at flyve. Jeg kunne ikke længere undslå mig i arbejds relateret henseende og fandt frem til Vera i håb om at hun kunne hjælpe mig. Efter kun 1 kinesiologi behandling kunne jeg flyve uden flyskræk, det var endda med en mindre flyvemaskine i dårligt vejr.De andre blev luftsyge, men jeg spiste min mad og nød turen uden angst.

Anne 44 år

Slut med alkohol og selvmordsforsøg

Jeg havde personlige problemer som medførte for meget alkohol og flere selvmordsforsøg. Efter 4 behandlinger fik Vera mig til at se min barndom i et helt andet lys. Det der før var mørkt blev lyst. Jeg er nu stoppet med alkohol, har taget en uddannelse og har et godt liv.

Ulla 30 år

Jeg kom ved støtte og gik derfra uden hjælp

Jeg havde stærke smerter i hoften og kunne kun gå ved støtte, samt det var en pine at rejse mig og sætte mig. 1 1/2 dag efter første behandling ved Vera var smerterne væk! Jeg kunne nu strække og bøje benet og gå uden at halte.

Vera har tidligere hjulpet mig med en frossen skulder, som var væk på 3 behandlinger. En depression har hun også fået bort.

Jeg kan kun anbefale alle at prøve, da det virker!

Med venlig hilsen Ruth Clausen, pensionist.

Tunge skyer blev vendt til glæde

Hej Vera – jeg har det så godt… får tårer i øjnene – men det er fordi jeg er så overvældet og føler mig glad… og i stedet for at blive bange for følelsen, fordi det er så overvældende og uvant, prøver jeg nu at blive i den og nyde den. Nipper mig i armen og bekræfter mig selv i at det er rigtigt og helt ok … og bare så godt. Har dog en opgave i at holde de tunge skyer væk som har det med at ville holde mig fast i det mørke. Men det går forbavsende godt… lyset er heldigvis stærkere end mørket og jeg føler mig stærk lige nu.

Tak Vera – Gud hørte min bøn da han sendte mig til dig.

 Knus og god weekend. Marianne, 49 år

PS. Her blev anvendt kinesiologi og healing.

Gik fra sortseer til godt humør 🙂

Da jeg kom til Vera var jeg meget sort seende. Jeg havde svært ved at tage mig sammen til at komme ud af sengen om morgenen.

Efter få behandlinger med healing hos Vera, ser jeg meget lysere på livet. Jeg har nu ingen problem med at stå op om morgenen og jeg kan være hjemme en hel dag i mit eget selskab, uden at blive rastløs. Kramperne i mine ben er også aftaget betydeligt. Det vigtigste er at jeg har fundet mit gode humør igen.

Kæthe 77 år

Irritabiliteten forsvandt!

Jeg har gennemgået tre Sjælshealinger hos Vera Højmose og havde ingen forventninger til effekten, på forhånd. Men både under selve behandlingerne og efterfølgende har jeg mærket en tydelig effekt:

Jeg følte en stærk indre ro og fred sænke sig over mig og denne ro er blevet hos mig i tiden efter. Jeg føler mig mere ligevægtig og den irritabilitet som jeg tidligere har lidt af er næsten helt væk. Selve behandlingen er kort og effektiv og jeg vil klart anbefale den til andre, især hvis man har brug for ekstra jordforbindelse og større indre ro.”

Kim 39 år (Mand)

Jeg fandt hjem!

Jeg har fulgt et forløb med Sjælshealing hos Vera, som er kommet til at ændre meget i mit liv. Jeg har ikke bare kunne mærke ro og stabilitet i kroppen, men også en følelse af at være kommet hjem.

Jeg oplevede mange stærke ting under behandlingen, og den sidste gang oplevede jeg at se mig selv som lille, stå forladt ovre på den anden side af en stærkt trafikeret vej. Jeg har ofte før set dette syn for mig i drømme og jeg har altid haft en stærk hjemves følelse, men har aldrig vidst hvor hjemveen var rettet mod. Pludselig kunne jeg gå over på den anden side og tage den lille pige i hånden og følge hende over vejen, til den side hvor jeg lever nu. Det var en utrolig stærk og fantastisk smuk oplevelse som jeg var ganske uforberedt på, skulle ske.

Helle 52 år

Indlæringsvanskeligheder og lavt selvværd

Vores søn Mathias havde indlæringsvanskeligheder, han kunne ikke følge med i matematik og måtte gå et år om i børnehaveklasse. Hans glæde og selvtillid forsvandt, selv fodbold som han elskede var svært.

Vera opdagede at han bl.a. læste fra højre mod venstre, det var årsagen til at han måtte gå om i skolen. Dette rettede hun op på 10 minutter… Efter blot 3 behandlinger med indlæringskinesiologi, var han på niveau med klassekammeraterne i følge læreren, der var meget positivt overrasket over den pludselige udvikling, der var sket med Mathias. Nu kunne Mathias endda nå at lave sine lektier i skolen.

Mathias glæde og selvtillid var tilbage, så nu spillede han endda fodbold med de store drenge.

Mathias 9 år

Færre bivirkninger efter kræftbehandling

Mange tak fordi du har hjulpet mig, så jeg har det rigtigt godt. Efter at været blevet opereret i tyktarmen for kræft, havde jeg lidt ondt næsten hver dag. Jeg var meget glad for at komme hos dig. Du har taget min “nervøse” mavesmerte væk. Du har gjort mig mere rolig, dermed kan jeg bedre koncentrere mig.

Mange taknemmelige hilsner fra Else V.

PS. Jeg var med i et healings forsknings forsøg for kræftpatienter med bivirkninger.

Psykiske belastninger blev lettere at overskue

Efter et stresset liv på arbejde og hjemme, og efter mit slag på baghovedet, valgte jeg at kontakte Vera, for jeg har tidligere i mit liv søgt alternativ behandling.

Jeg fik lægehjælp og det hjalp mig også, men jeg kunne ikke overskue min situation , hvor jeg ikke kunne arbejde og næsten ikke klare en hverdag og alt omkring går i stykker både fysisk, psykisk og en psykisk diagnose og et alkoholproblem, hvor jeg næsten var ved at blive indlagt, Men efter jeg havde været 2 gange a`2 timer hos Vera, følte jeg en stor lindring, psykisk.

Ved hjælp af healing og samtale, fik jeg en mere afklaring af min situation og kunne se mange ting, realistisk igen. Jeg fik mere overskud og så småt begyndt at arbejde lidt igen.

Jeg er ikke i stand til at arbejde fuldt ud, men det bliver bedre. Veras behandling hjælper mig til at “blive på jorden”, så hvis man er i krise efter en udefra/indefra belastning, kan jeg virkelig anbefale, denne form for behandling. Man kan virkelig mærke indre ro.

Desuden kan hun anbefale naturmedicin, til forskellige fysiske gener, man har.

Med venlig hilsen Conni Sørensen

Eksamens angst

Vera Højmose er en fantastisk behandler. Første gang jeg fik hjælp var i 1988 til for eksamens angst. Hun har derefter hjulpet mig flere gange på en hurtig og effektiv måde, hvor jeg har været i en kritisk nødsituation.

For mit vedkommende, har jeg kun haft brug for få behandlinger til en bestemt udfordring. Vera en fantastisk healer, kinesiolog og har en evne til at stille de rigtige spørgsmål (hun er NLP-psykoterapeut). Vera har også en god intuition / connection til at formidle åndelige beskeder. Under hendes sjælshealing er er hun fantastisk til at få en situation til at ændre sig rigtig hurtig.

Jeg kan på det varmeste anbefale Vera Højmose / Natur-klinikken

Finn Høj Lorenzen

 

Vera Højmose
Fasanvænget 5
6310 Broager

Mobil: 51887209
Email: vera@natur-klinikken.dk

Betaling:

Kontant betaling
Du kan bruge MobilePay i klinikken.
Bank: 9797 – 00 00 15 93 95

 

Modtag 3 guidede meditationer,
hvor du lærer at meditere; samt
nyheder og gode tilbud.
Klik HER