fbpx

Gruppeterapi

Mærk fællesskabets støtte!

Gruppeterapi

Mænd som kvinder, bliv klogere på dig selv og livet. Du er værdifuld og elsket!

Få dette styrket, hvis du er i tvivl. Vi arbejder med dig, hvor du er i livet lige her og nu.

Mange har stor glæde af at arbejde med sig selv i en lukket gruppe, hvor man samtidig får indsigt i de øvrige deltageres problemer og kan hjælpe hinanden. Du er ikke alene, mange kan genkende dine ”problemer”, som vi gør til opgaver, der gerne skal løses mere og mere. Dette kan være et fint supplement til mine individuelle behandlinger, men kan også stå alene.

Jeg bruger NLP psykoterapi i forløbet, samt redskaber og min erfarring fra kinesiologi, meditation og healing igennem 26 år.

Hvad arbejder vi med ?

Vi arbejder med målsætninger, følelser, energier, pligt, skyld, vrede, tilgivelse, tage ansvar for sig selv, selvværd, at elske sig selv mm. Vi tager fat i dine udfordringer lige her og nu. Gruppen er sparringspartnere og har tavshedspligt. Vi starter oftest med en guidet meditation, hvorefter vi har en runde, hvor man har mulighed for at dele hvad der er sket siden sidst. I runden vil i blive terapeutisk vejledt. Herefter lægger jeg op til et nyt emne. Gruppehealing kan også forekomme i udviklingen.

En deltager udtaler: Det er aldrig tilfældigt hvad vi kommer ind på, det har passet fint i mit liv. Det er for mig et nødvendigt åndehul, hvor jeg kan finde indre ro. Det gør desuden hverdagen mere spændende, ikke kun at leve på det ydre plan, men at det indre bliver taget alvorligt.

Hvornår starter det ?

Den næste gruppe starter når 8 – 10 deltagere har tilmeldt sig. Gruppen vil mødes tirsdage i ulige uger kl. 19.00 – 21.00. (Vi aftaler ferieperioder)

Pris kr. 200,- pr aften. Der betales forud kr. 500, og hver gang du deltager medbringes 100 kr. Dette gentages efter 5 aftener. Vi bliver ved så længe deltagerne ønsker at fortsætte forløbet, dog minimum 15 aftener.

Det er vigtigt at deltage hver gang, da der arbejdes fortløbende og med opfølgning på foregående gang og mellemliggende periode. Ved flere udeblivelser, kan gruppen miste sin samhørighedsfølelse og man mangler noget i forløbet. Så indstil dig på at deltage hver gang, så vidt det er muligt. Hvis du har en dårlig dag, er det særlig vigtigt at komme, da du næsten med sikkerhed, vil gå styrket hjem.

Gruppen lukkes når vi starter. Hvis du har nogle spørgsmål, så ring og få en uforpligtende snak med mig.
PS. Hvis du har en venindegruppe eller anden gruppe, som gerne vil være sammen i sådan et forløb, uden andre, så ring og vi aftaler hvordan.

Anbefaling

Efter at have deltaget i Vera Højmoses selvudviklingsgruppe er mit liv forandret. 

Ikke tidligere har jeg haft så meget selvindsigt og kærlighed i mit liv. At elske og ikke mindst at elske sig selv er for mange uendelig svært. Også for mig… her tænker jeg selvfølgelig ikke på fysisk kærlighed, men den dybe sanselige og medmenneskelige kærlighed der rummes i alt på jorden. Jeg skulle bare lære at se det og elske mig selv som den jeg er. Tidligere var det omverdenens forventninger eller krav jeg lod mig styre af. Nu er det mig selv og mine egne tanker, der styrer med hjælp fra de store universelle kræfter, der ligger i at elske.

Jeg glæder mig til at fortsætte udforskningen i selvudvikling, der på den aller fineste og bedste måde styret af Vera. alle deltagere kommer også med input og der tages hele tiden udgangspunkt i gruppens behov. Vi udvikler således hinanden sideløbende med de oplæg der gives.

A. Grangaard 62 år. Sønderborg

 

Vera Højmose
Fasanvænget 5
6310 Broager

Mobil: 51887209
Email: vera@natur-klinikken.dk

Betaling:

Kontant betaling
Du kan bruge MobilePay i klinikken.
Bank: 9797 – 00 00 15 93 95

 

Modtag 3 guidede meditationer,
hvor du lærer at meditere; samt
nyheder og gode tilbud.
Klik HER