fbpx

Hvem er jeg

Få hjælp til at komme videre i dit liv!

Hvem er jeg ?

Jeg lægger stor vægt på at tage hensyn til dig som person og hvad der ligger til grund for dine problemer, så jeg kan give dig en personlig og professionel behandling og det er vigtig for mig at du føler dig tryg og tillidsfuld. Jeg vil gerne kunne se resultater fra hver behandling, derfor har de fleste kun brug for få behandlinger, for at få bugt med det de bad om hjælp til. Jeg arbejder med voksne, børn og unge.

Jeg vil gerne give dig den bedste behandling og som tvilling af stjernetegn, udnytter jeg mine evner til at se en situation fra flere sider, det kan være meget hensigtsmæssigt i en terapeutisk situation. Desuden er jeg NLP-Psykoterapeut.

Jeg har stor indfølingsevne tillige med et kreativt sind, som sammen med muskeltesten, hjælper mig med at finde de rette løsningsforslag; desuden bruger jeg min intuition og klarfølingsevne.

Min interesse inden for sundhed/sygdom og behandling, har været en stor del af hele mit liv, hvor psykologien altid har fået min største prioritet. Derfor valgte jeg at tage uddannelsen som helhedskinesiolog, fordi den er et godt redskab til at opnå et hurtigt resultat og effektivt at bearbejde det psykologiske. Desuden giver den mulighed for at komme omkring det fysiske, sjælelige, ernæring og kosttilskud.

Sideløbende er jeg selvlært Universelle healer og har efterfølgende taget flere kurser i healing, men jeg undervises hovedsaglig af universet, som løbende giver mig nye redskaber. Derfor underviser jeg nu i Universielle healing, da jeg gerne vil give disse gaver videre.

Vera Højmose Natur-klinikkenDen eksaminerede kinesiologiuddannelse indeholder bl.a. anatomi og fysiologi, sygdomslære, ernæring og homøopati samt en generel grundig uddannelse i kinesiologi. Desuden har jeg som Registreret Alternativ Behandler, videreuddannet min uddannelse hvert år.

Jeg har mere end 8 års sygehuserfaring som autoriseret social og sundhedsassistent, foruden ca. 5 år på på plejecentre.

Jeg har deltaget som behandler i Syddansk Universitets forsknings- og healingsprojekt for følgevirkninger efter kræftsygdomme, i samarbejde med Odense og Århus Universitetshospital. Jeg har siddet i bestyrelsen hos Danske Kinesiologer og i Healerringen.

Jeg er født i 1959 og startede klinik i 1991.

Vera Højmose

Uddannelse

 • DK-Kinesiolog RAB, Uddannet som helhedskinesiolog – biokinesiolog – 1991.
 • NLP- Psykoterapeut – 2016 / alias Master Practitioner.
 • Healer RAB
 • Soul Body Fusion®
 • Healer: Reiki 1 og 2, Karuna Reiki, Alkymi healing, Englehealing.
 • Homøopati
 • Bach Blomsterdråber
 • Clairvoyance
 • Autorisation som Social- og sundhedsassistent.
 • Autodidak universelle healer og sjælshealer
 • Mange efteruddannelseskurser inden for Kinesiologi og Healing, Der kræves årlig opdatering som RAB.

RAB = Registreret Alternativ Behandler

 

Vera Højmose
Fasanvænget 5
6310 Broager

Mobil: 51887209
Email: vera@natur-klinikken.dk

Betaling:

Kontant betaling
Du kan bruge MobilePay i klinikken.
Bank: 9797 – 00 00 15 93 95

 

Modtag 3 guidede meditationer,
hvor du lærer at meditere; samt
nyheder og gode tilbud.
Klik HER