fbpx

NLP Psykoterapi

Du har svaret indeni dig

NLP Psykoterapi

NLP Psykoterapi er en terapiform hvor jeg tager udgangspunkt i at du har svaret inde i dig. Min opgave er at stille de rette spørgsmål så jeg guider dig ind til svaret. Kun du ved hvad der er bedst for dig!

Med NLP kan jeg hjælpe dig til at sætte mål og motivere dig til at nå disse mål. Du sætter dagsorden, men jeg opfordrer dig til at sætte tid på hvornår du går i gang og hvornår målet skal være opfyldt. Hvordan du ser at målet er opfyldt mm.

Du får overblik over dit liv: hvad du synes er godt samt hvad du gerne vil ændre.

Det kan bruges til hjælp til at ændre vaner.

Det er hjælp til konflikthåndtering.

Men du er den afgørende faktor, det er dig der skal arbejde for sagen, dog med min støtte og opbakning.

Teori

Vores hjerne er et vanedyr og derfor er det så svært at ændre vaner, – men det kan lade sig gøre fordi hjernen har neuronlastiske evner. Det vil sige der er muligt at danne nye baner imellem neuronerne (hjerneceller) i hjernen. Det vil sige der skal dannes nye veje hvis du vil lære at gøre en ting anderledes som du hidtil har gjort. Derfor kræver det gentagelse efter gentagelse men til slut så sidder det fast.

Det er ligesom hvis du flytter et andet sted hen i samme by, så vil du i starten mange gange være ved at køre hen til den gamle adresse og gør det sikkert også, især når du en dag er i egne tanker, så kører du på vanen og de gamle neuron baner.

Min titel er “Master Practitioner”, men jeg kan bedre lide det danske: “NLP Psykoterapeut” 🙂

 

Vera Højmose
Fasanvænget 5
6310 Broager

Mobil: 51887209
Email: vera@natur-klinikken.dk

Betaling:

Kontant betaling
Du kan bruge MobilePay i klinikken.
Bank: 9797 – 00 00 15 93 95

 

Modtag 3 guidede meditationer,
hvor du lærer at meditere; samt
nyheder og gode tilbud.
Klik HER