Warning: Undefined variable $bottom in /customers/4/5/5/natur-klinikken.dk/httpd.www/wp-content/plugins/quick-event-manager/legacy/qem-event-build-functions.php on line 487
Warning: Undefined variable $bottom in /customers/4/5/5/natur-klinikken.dk/httpd.www/wp-content/plugins/quick-event-manager/legacy/qem-event-build-functions.php on line 487
ons 05dec

Energiarbejde på Vibrationsportalerne entry / exit Kauai, Hawaii

Fra 19.00 til 21.00

City of Light er er nu i den sidste fase af forberedelserne til det store energiarbejde på Vibrationsportalerne entry / exit og vi er ved at gøre os klar til rejsen. Den 24. november 2018 ankommer vi til øen Kauai, Hawaii, der har ventet tålmodigt på os siden 2015, hvor det første energiarbejde fandt sted. 

Du kan være med i energiarbejdet fra Danmark ved at besøge en af værterne på listen nedenfor. De åbner deres hjem for dig, og fører dig ind i City of Light, hvor I deltager i energiarbejdet. Det kræver ingen forudsætninger at deltage blot at du har lyst til at være med. Der er gratis adgang eller en mindre donation.

Der er 12 timers tidsforskel til Kauai, så vi laver energiarbejdet frigjort fra jordens tidsenheder. Det vil sige, at vi laver en tidsforskydning, så det passer med hvornår vores danske værter kan videreformidle energierne. Derfor står der forskellige dage og tidspunkter på listen, hvor du kan deltage.

Dil fortæller: Jeg har haft kontakt med Kauai, Hawaii som en del af forberedelse til at vi kan komme ud til Anahole entry vibrationsportalen og Polihale exit vibrationsportalen.

Kauai trækker mere og mere i mig. Den længes efter vores besøg. Det energiarbejde, som vi skal udføre vil have stor betydning. Vibrationsportalerne vibrerer - og vi skal ved hjælp af samarbejdspartnere fra andre universer gennem vores fælles mødested i City of Light justere og fintune vibrationerne i begge portaler, så de igen fungerer optimalt.

Tilbage i 2015 udførte vi sammen med en gruppe hjælpere en healings- og rensning for Kauai, Hawaii: 

"Vi fik fortalt, at det var bedst at gøre øen ren i etaper, så livet på øen kan følge med. Hver enkelt sjæl blev spurgt om det vil renses og et "nej" blev respekteret. Hele processen er ikke-voldelig. Vandet omkring Kauai fik installeret et rensningsfilter. 

Nu begyndte en rensningsproces igennem dimensionerne inde fra kernen i jorden. Da Golden Child rensede 2. dimension i undergrunden under Kauai dukkede nogle væsener op, som i virkeligheden oprindeligt har boet på Kauai. De viste os to portaler på øen, som de har taget sig af, men som trængte til en grundig rens. Disse to portaler blev renset med Golden Child energien. 

Væsenerne fortalte, at det er indgangs- og udgangsportaler til livet på jorden. Det er herigennem jorden blev befolket med liv fra andre planeter og hvor væsener, som ikke passede så godt ind på jorden, blev afsendt igen til et liv et mere passende sted. 

De viste Golden Child energien et guldæg, som de brugte til disse transporter, og de spurgte om det også kunne blive optimeret. Det indvilgede Golden Child i og skallen på ægget blev forstærket og der kom mere luftgennemstrømning inde i ægget. 

Væsenerne inviterede os fysisk til at besøge øen og spurgte om vi kunne lave jævnlig rens og optimering ligesom i aften. Det vil hjælpe hele jorden. Det sagde Golden Child ja til."

Vi er flere værter for energien, jeg Vera Højmose er en af dem. Så det er mig der leder aftenen, via en sten de har programmeret til mig, og overfører energi til gruppen. 

Dette er Lysarbejde for Jorden, derfor koster aftenen kun 50 kr. incl. kaffe og te. Kontant på aftenen. 

Tilmeld herunder

Kærlig hilsen

Vera Højmose