Warning: Undefined variable $bottom in /customers/4/5/5/natur-klinikken.dk/httpd.www/wp-content/plugins/quick-event-manager/legacy/qem-event-build-functions.php on line 487
Warning: Undefined variable $bottom in /customers/4/5/5/natur-klinikken.dk/httpd.www/wp-content/plugins/quick-event-manager/legacy/qem-event-build-functions.php on line 487
ons 30jan

Bliv stabil i 5. dimension

Fra 19.00 til 20.45

Healing for lysarbejdere.

Denne specielle healing fra Asthar er i første omgang for os der bevidst hjælper andre, nogen kalder os lysarbejdere. 

Healingen er for at gøre Lysarbejdere mere stabile i dimensionerne. 

Vi er på vej op i 5 dimension, men nogen gange er vi stadig i 3. eller 4. dimension. Det er denne svingende tilstand healingen vil hjælpe dig ud af, så du bliver mere stabil.

Hvad er stabil? jeg forestiller mig at vi ikke er så sårbare, at vi ikke er lette at vælte omkuld. At vi tror på os selv og at vi er en del af helheden, og derfor får den hjælp vi har brug for, når vi tror. 

Når vi tror på at Universet og vi er et. At vi er guddommelige. At Gud er i os alle. Når vi tør tro, - er vi som Peter Pan, så kan vi "flyve".
Når vi kan flyve arbejder vi for helheden, på den måde som vi nu kan i den fysiske dimension.

Deltag i denne meget høje energi healing fra Asthar. 

Lige så høj den er - lige så dyb er den. Den grounder, så vi ikke flyver væk. Moder jord er vores base og på hende skal vi leve dette liv, derfor er jordforbindelse altid det vigtigste.

Tilmeld dig som de første og vær blandt de første til denne specielle og fantastiske healing fra Asthar, fra højere dimensioner. 

Prisen er 300 kr. Betal forud via MobilePay 24564 eller kontant på dagen. Tilmeldingen er bindende og beløb refunderes ikke, du må dog give din plads til en anden. 

PS: Du kan også bestille en individuel healing fra Asthar, da vil prisen være 600 kr. Kontakt mig på vera@natur-klinikken.dk til individuel behandling.

Tilmeld herunder. PS. du kan ikke kopiere din mail ind, den skal skrives ellers bliver den ikke altid godkendt. 

Kærlig hilsen
Vera Højmose

There are 5 people coming.