fbpx
Warning: Undefined variable $bottom in /customers/4/5/5/natur-klinikken.dk/httpd.www/wp-content/plugins/quick-event-manager/legacy/qem-event-build-functions.php on line 487
tors 01okt

Kom med i den nye tidsalder

Fra 19.00 til 20.45

Transithealing fra Asthar

 

Denne specielle healing fra Asthar var i første omgang for dig der bevidst hjælper andre, nogen kalder os lysarbejdere. Nu er tiden dog inde til at flere og flere er klar til at stige op i 5 dimension og det er for alle jer, der har et åbent og hjælpsomt sind og hjerte - du vurderer selv.

Healingen er for at gøre os mere stabile i dimensionerne.

 

Jeg har fået tilbagemelding om at der sker positive forandringer med mere positiv og kærlig tankegang. At Gamle intriger opløses mm.

 

Vi er på vej op i 5 dimension, men vil dog stadig være i 3. eller 4. dimension. Det er denne svingende tilstand healingen vil hjælpe dig med så du bliver mere stabil.

Hvad er stabil? Vi bliver mindre sårbare, ikke lette at vælte omkuld. At vi tror på os selv og at vi er en del af helheden, og derfor får den hjælp vi har brug for, når vi tror.

Jeg har sluppet mange negative bindinger til mennesker.

Når vi tror på at Universet og vi er et. At vi er guddommelige. At Gud/Universets kærlighed er i os alle.

 

Deltag i denne meget høje energi healing fra Asthar.

 

Lige så høj den er - lige så dyb er den. Den grounder, så vi ikke flyver væk. Moder jord er vores base og på hende skal vi leve dette liv, derfor er jordforbindelse stadig vigtig.

Vær med i Ascension - opstigning til Den Gyldne Tidsalder.

Prisen er 300 kr. Betaling ved ankomst, med MobilePay eller kontant.

PS: Du kan også bestille en individuel healing fra Asthar, da vil prisen være 600 kr.

PS PS. Der vil være mulighed for at få trukket englekort uden beregning efter healingen.


Min erfaring er at det er en god ide at have sjælen 100 % integreret for at du har gavn af healingen. Derfor kontakt mig og jeg tester dig gratis, via telefonen, om du har sjælen 100 % integreret. Hvis ikke anbefaler jeg sjælshealing først.

Kærlig hilsen
Vera Højmose
mobil 51887209

 

Tilmelding herunder.

 

There is one person coming