fbpx
Warning: Undefined variable $bottom in /customers/4/5/5/natur-klinikken.dk/httpd.www/wp-content/plugins/quick-event-manager/legacy/qem-event-build-functions.php on line 487 Warning: Undefined variable $bottom in /customers/4/5/5/natur-klinikken.dk/httpd.www/wp-content/plugins/quick-event-manager/legacy/qem-event-build-functions.php on line 487
Start
tors 05
dec
Slut
tors 16
jan

Mærk trygheden ved at være fri - fri for angst.

Fra 19.00 til 21.30

Giv slip på din angst


Hvordan vil du have det med at slippe din angst?

Fornem følelsen af at give slip på din angst og komme ud i lyset... ud af mørket. 


Gruppedynamik Jeg vil guide jer, gennem et fortroligt gruppe netværk - hvor i har hinanden til at dele jeres angst med, hvor i har forståelsen fra andre,der lider af angst.

I får lov til at dele det, som har virket for jer - jeres råd og vejledning. I vil mærke trygheden.

Gruppen gør jer stærke, du er ikke alene.Meditation og terapi mod angst


Jeg guider meditationer, hvor jeg tager hensyn til lige præcis jeres angst. Jeg hjælper jer til at se angsten i øjnene og få jer til at mærke at i er stærkere som angsten. 

Angsten er kun tanker og følelser. De føles virkelige, men er det ej. Lær metoder til at kontrollere dine tanker og følelser.


Selvværd øvelser

 

I vil få øvelser hvor jeres selvværd styrkes. Vi bakker hinanden op. Du vil mærke at du er OK - lige præcis fordi du er dig. 

At alt er OK. 

Måske bliver du rørt til tårer? Så er du nok ikke den eneste... Det er glædes tårer. 
Hjemmeopgaver

 

Der vil blive nogle hjemmeopgaver. Øvelser du må træne. Husk hvor længe du har haft angsten, den må nu trænes væk via gode øvelser. 

 

Praktiske oplysninger

 

Vi mødes 4 torsdage, fra kl. 19.00 til ca. 21.30. 

To gange før jul og to gange efter jul, på følgende datoer:

Tordag den 5. december  -  torsdag den 12. december 2019, 

Torsdag den 9. januar og torsdag den 16. januar 2020.
Individuel behandling

 

Udover disse 4 torsdage, får i hver én individuel behandling af mig, varighed op til to timer.

Denne behandling må i hver især aftale individuelt med mig. Behandlinger foregår i dagtimer i klinikken og inden udgangen af januar 2020.


 

I dette forløb har i mulighed for at komme helt af med jeres angst, eller i det mindste få den så meget nedtonet at den ikke længere styrer jeres liv. 

Forestil dig hvis du kan komme af med din angst! - Vil du give det et forsøg.Det vil være mellem 4 - 8 deltagere i gruppen og alle har tavshedspligt om hinanden. 


Prisen på dette forløb er 2000 kr. for de 4 aftener og 1000 kr for behandlingen i alt 3000 kr.

Ved betaling før 1. december får du julerabat på 500 kr, så prisen bliver 2500 kr.

TILMELDING NEDERST PÅ DENNE SIDE
Betalingsbetingelser

Overfør venligst til konto 9797 0000159395 Skriv "Angst" og dit navn.  Eller MobilePay til 24564 til Natur-klinikken Vera Højmose. 

Da det er vigtigt at vi er en gruppe, tilbagebetales ikke ved udeblivelse. Jeg ser gerne at alle kommer hver gang, da det er et forløb, hvor alle har brug for hinanden. 

PS. Evt. opfølgende behandlinger kan købes med 10 % rabat, indenfor første kvartal 2020. 

 

 

PS. PS. Hvis du pga. din angst, har brug for at møde mig inden opstart, eller inden tilmelding, så aftal at komme ud og får en gratis snak i ca. 30 min. 


Jeg glæder mig virkelig til dette forløb. Jeg har tidligere kørt grupper med personlig udvikling, hvor deltagerne ikke ville stoppe, men forlængede forløbet så vi sås 1 x om måneden i ca. 1,5 år. 

 

Kærlig hilsen

Vera Højmose

 

Jeg er NLP- Master / psykoterapeut, kinesiolog og healer og anvender de bedste teknikker lige præcis til jer. Derfor kan det hænde at aftenens program ændres, idet jeg tilpasser til jeres behov. Jeg bruger min indføling og intuition.