fbpx
Warning: Undefined variable $bottom in /customers/4/5/5/natur-klinikken.dk/httpd.www/wp-content/plugins/quick-event-manager/legacy/qem-event-build-functions.php on line 487
ons 29jul

Oplev et sammenspil af høje energier - Til halv pris!

Fra 19.00 til 20.45

Energi Symfoni

 

Jeg vil denne aften prøve noget nyt.
Jeg vil lave en energi symfoni med forskellige opstegne mestre og Ærkeengle.

 • Jeg vil lytte til min intuition, men Kristus har givet mig det første budskab, som han ønsker at jeg formidler.

 • Moder Maria ønsker at vise fuld power, hun kommer nok tilstede i 15 dimensions energi.

 • Ærkeengel Michael kan også tænkes at komme.

 • Tibitanske munke kan også kigge forbi...  Denne aften er afhængig af de tilstedeværende og hvor min intuition og energierne guider os hen, men i vil få fuld power og ro indeni.

  Jeg er ret sikker på at der kommer fuld power.

  I vil mærke indre ro


  Det er de store energier der har tilkendegivet at ville komme og det er første gang at jeg har mærket Moder Maria i så høj en frekvens. Hun kom ned over mig i ca. 3 x højde af mig.  Det har jeg oplevet med Ærkeengel Michael et par gange, men aldrig med Moder Maria, hun plejer at være den blide. så det kan tyde på at der sker noget nyt, som kræver ekstra power, noget nyt ikke bare i min klinik, men på højere plan.

  Vi ved at de fleste er på vej op i 5 dimension, men kan dog stadig også være i 3. og 4. dimension, for at være fysisk tilstede i livet. Jeg er blevet meget mere bevidst om at jeg arbejder og lever en del af mit liv i 5. dimension og kan gå endnu højere op. Det tror jeg at mange af jer andre også kan. 

  Den første uge hvor jeg brugte en kodet sten fra 15. dimension, kunne jeg kun have den på mig 2-3 timer, så fik jeg tryggen i hovedet. Efter en uges tid, var jeg synkroniseret med energien og kan nu bære den når jeg har lyst. 

  Så der kan komme lidt tryggen i hovedet, når i skal synkroniseres med de nye høje energier, men jeg vil sige, - Der er ingen vej udenom... Jo før jo bedre. 


  Halv pris! 


  For at fejre, at der nu er 800 der følger mig på facebook, blev jeg så glad og impulsiv og lovede jer halv pris. Det vil sige ca. to timer for kun 150 kr. Så alle har råd til at være med denne aften, næste gang er prisen tilbage på 300 kr.

  Skynd dig at tilmelde og reservere din plads, når der er fuldt hus lukker jeg for tilmeldingen. 

  Tilmeld herunder. Betaling når du kommer, kontant eller MobilePay.

There are 6 people coming.