fbpx

Få hjælp til at komme videre i dit liv!

“Jeg hjælper dig til et bedre liv”

Ved individuelle behandlinger, hvor du er i centrum, hjælper jeg dig med dine personlige problemer eller fysiske skavanker. Vi finder i fællesskab ud af hvad der gavner dig bedst muligt af kinesiologi, NLP-psykoterapi, healing og sjælshealing. Jeg tester din krop for hvad den ønsker for at komme i balance.

Du kan også deltage sammen med andre i gruppeterapi eller gruppehealing med engle eller sjælshealing. Dette er behageligt, healende og afslappende.

Er du mere målrettet og vil lære nyt, så holder jeg workshop og kurser, ja du kan melde dig til en uddannelse som healer. Nogen gør det for deres egen skyld for personlig udvikling og andre gør det for at kunne heale sit netværk eller oprette klinik med healing. Healing kan med fordel kombineres med andre behandlingsformer, jeg kombinerer det selv med Kinesiologi, men massage, zoneterapi mm. vil være super kombinationer.  

Ønsker du en hyggeaften med veninderne eller savner et polterabend arrangement, så får du skræddersyet et arrangement til jer.

Desuden kan jeg bestilles til at holde foredrag for jer i en personaleforening, husmoderforening eller anden gruppe.
Klik på linkene i venstre side for uddybende information eller kontakt

Fællesundervisning under uddannelsen universel healer