Warning: Undefined variable $bottom in /customers/4/5/5/natur-klinikken.dk/httpd.www/wp-content/plugins/quick-event-manager/legacy/qem-event-build-functions.php on line 487
Warning: Undefined variable $bottom in /customers/4/5/5/natur-klinikken.dk/httpd.www/wp-content/plugins/quick-event-manager/legacy/qem-event-build-functions.php on line 487
lør 12 - søn 13aug

Hvordan kan du bruge auraen under dine behandlinger?

Fra 10.00 til 16.00

Dette er et fortsætter kursus og kræver at du mindst har deltaget i de første tre kurser eller har noget tilsvarende andet steds fra.

Vi går i naturen og mærker på naturens energier, især træernes energier. Vi mærker på krystallers energier.

Vi øver i klinikken på at mærke på hinandens auraer, mærke forskelle og prøve at forstå hvad disse forskelle kan betyde. Dine intuitive kræfter trænes og alt kommer ikke på én gang, men du vil lære hvad du kan være opmærksom på, hvad det kan betyde og hvordan du kan bruge det behandlingsmæssigt.

Vi afprøver forskellen af at hele fysisk på kroppen kontra fra auraen. Samt at kombinere disse.

Vi kommer omkring spirituelle emner afhængig af deltagerne, hvor er i og hvad ønsker i? Det tilpasses og afhænger til dels af jeres spørgsmål og dialog. Ingen pålægges nogen holdning, for hvad er sandhed? Jeg kan fortælle om min erfaring men fortæller ofte også om andres meninger og så må du tage det du føler for inden for det spirituelle.

Desuden får du:

  • Frokost, kaffe,te, vand og lidt snack
  • Skriftlig kursusmateriale
  • En lille teoretisk prøve.
  • Diplom

Alt dette får du for kr. 2250,- . Heraf betales 1000,- forud og er gældende som tilmelding. Disse tilbagebetales ikke ved afbud mindre som 8 dage før kursusstart. Det resterende beløb betales senest 5 dage før kursusstart eller efter aftale. Indbetaling via Mobilepay 51887209 eller konto 9797 0000159395. Skriv “kursus 1” ved overførsel.

Desuden vil jeg gerne have en skriftlig mail med tilmelding, med navn, adresse og telefon nummer til vera@natur-klinikken.dk

Hvis du har spørgsmål inden tilmelding så skriv eller ring til mig på ovenstående. Jeg hjælper gerne med at arrangere kørelejlighed hvis muligt. Evt. overnatning, kontakt mig.

Tilmelding til Vera Højmose mobil 51887209 eller mail gerne i god tid. Hvis alle venter til dagen før risikerer i at holdene bliver aflyst. Hvis der ikke er nok på den ene dato, vil jeg prøve at slå holdene sammen, så skriv gerne hvad du kan og bedst kan.

PS. Lidt om mig. Du kan læse mere på min hjemmeside under healing og healinguddannelse. Jeg har healet klienter i 25 år og deler nu ud af mange af mine guldkorn i løbet af uddannelsen. Uddannelsen er stadig under udvikling, det vil sige, når jeg lærer nyt får du mulighed for også at lære dette. Min viden kommer både fra kurser jeg deltager på,men især fra min intuition og samarbejde med universet og mange års erfaring.

Jeg glæder mig til at se jer ? .