fbpx
Warning: Undefined variable $bottom in /customers/4/5/5/natur-klinikken.dk/httpd.www/wp-content/plugins/quick-event-manager/legacy/qem-event-build-functions.php on line 487
tors 19nov

1. step ind i 5. dimension og bedre indre balance

Fra 19.00 til 20.45

Kom i god kontakt med dig selv og din sjæl.

Sjælshealing integrerer din sjæl i din krop.

Føler du dig ved siden af dig selv? Dette er et tydeligt tegn på at du ikke har sjælen 100 % integreret i din krop. Din krop har brug for din sjæl for at fungere mest muligt optimalt.

 

At få sjælen 100 % tilbage i kroppen er en velsignelse og kan afhjælpe en del fysiske eller følelsesmæssige skavanker. Desuden har det aldrig været så vigtig som nu, hvor energien på Jorden forfines og er godt på vej ind i Den gyldne tidsalder som er 5. dimension.
 

Mange lider af opstigningssymptomer i denne overgangsfase. Symptomerne kan være træthed, svimmelhed, fysiske ubehag, ømhed og smerte. Hovedpine. næseproblemer, halssymptomer og Humørsvingninger.


Vi er kort sagt i en ombygningsface i krop, sind, ånd og psyke. Derfor er det endnu vigtigere at være i god balance, hvor første step er at have sjælen integreret. 

Selvfølgelig skal du gå til læge når du har diverse symptomer og føler det er relevant, men kan lægen intet finde, så kan det skyldes opstigningsfrekvenserne. Disse lindres bedst med healing. De fleste har brug for 3 x  sjælshealing, derfor har jeg lavet 3 x med 1 uges mellemrum. Ugen derefter Aktiverer jeg de nye 12 chakra, for dem som er klar og har sjælen på plads. så bliver du endnu bedre klædt på til at klare de nye energier, og er på vej med de 12 chakra. 

Og nej det er ikke farligt 😉 , det er blot en anden form for healing. Det er en kærligere energi at være i med mere næstekærlighed. Jeg forklarer lidt om 5. dimension og opstigningssymptomer på aftenen. 

 
 
Tilmelding nederst. Pris 300 kr. pr aften. 

Sjælshealing torsdag den 5. november, torsdag den 12. november og torsdag den 19. november alle dage kl. 19.00 til 20.45 til en pris a´ 300 kr.
aktiveringsaftenen koster kr. 486,-
Du kan købe alle 4 aftener forud for kr. 1269,- (Ved betaling pr aften bliver prisen 1386,-) til MobilePay 24564. Skriv 12 chakra aktivering.

Max 9 deltagere, først til mølle...
Tilmelding er nødvendig og forudbetaling.

PS. Læs om 12 chakraaktivering under mine begivenheder. Er du i tvivl om du har sjælen integreret, så tester jeg dette gratis som fjerntest, blot kontakt mig via Messengers. 

Kh. Vera Højmose