fbpx
Warning: Undefined variable $bottom in /customers/4/5/5/natur-klinikken.dk/httpd.www/wp-content/plugins/quick-event-manager/legacy/qem-event-build-functions.php on line 487
søn 02jan

Slip det gamle og få en frisk start på et nyt år 2022

Fra 13.00 til 15:00

Vælg DIT LIV og gå bevidst ind i år 2022

 

Er nytår blot en dag som alle andre eller gør du dig bevidst om hvad der skete i det gamle år?Hvad vil du gerne gentage og hvad ønsker du absolut ikke skal ske igen? Du er herre i DIT liv, hvis du tager styringen!

Tag kraften hjem og vælg dit liv!

 

Hvis ikke, så lader du stå til og lader tilfældighederne eller andre styre DIT LIV.

 

 

Tiden er kommet, til at få sagt farvel til de udfordringer, der har været i år 2021.Både personlige men også frygten for Corona, sygdom eller hvad der har fyldt for den enkelte. (Vi må passe på hinanden, men frygt syrer din krop og sind til, vi må håndtere Corona uden frygt, men sund fornuft)

 
Når vi har givet slip og sagt farvel begynder vi at opbygge energien til det nye år i nymånens energi og evt. med hjælp fra englekort for at få hint til om den enkelte har nogle ting at have fokus på.
 
Dine mål bliver starten på dit år 2022. Jeg guider jer igennem meditationen.
 

Det er én af de meditationer, der plejer at blive værdsat, fordi den enkelte får meget ud af det på det personlige plan.

Hvis du har lyst til at sætte få ord på dine gl. udfordringer og nye mål, kan jeg endnu bedre tage hensyn til dig i guidningen ❤ ❤ ❤

Du får en god start på det nye år. Giv slip på det du ikke ønsker at bruge mere energi på og tag ny inspiration og mål ind til det nye år.

 
Jeg guider jer igennem meditationen, der denne gang er lige efter nytår, af hensyn til nymånens energi som støtter os i processen.
 

Tidligere deltagere har fundet ro og afklaring, samt mod på det nye år.

 
Jeg har god plads så vi kan passe på hinanden. Der er håndsprit og du bedes vise Coronapas/test. Mundbind til du har taget plads. Max 10 deltagere.
 
Pris. kr. 295,- 
 


Pris kr. 295, -  MobilePay.


Tilmeld dig herunder
 
 
Godt Nytår ønskes af Vera Højmose

There are 6 people coming.