fbpx
ons 30dec

Slip det gamle og få en frisk start på et nyt år

Fra 19.00 til 20.45

Vælg DIT LIV og gå bevidst ind i år 2021

 

Er nytår blot en dag som alle andre eller gør du dig bevidst om hvad der skete i det gamle år?Hvad vil du gerne gentage og hvad ønsker du absolut ikke skal ske igen? Du er herre i DIT liv, hvis du tager styringen!

Tag kraften hjem og vælg dit liv!

 

Hvis ikke, så lader du stå til og lader tilfældighederne eller andre styre DIT LIV.

 

 

Tiden er kommet, til at få sagt farvel til de udfordringer, der har været i år 2020.Både personlige men også frygten for Corona, sygdom eller hvad der har fyldt for den enkelte.

 
Når vi har givet slip og sagt farvel i fuldmånens kraft, begynder vi at opbygge energien til det nye år, evt. med hjælp fra englekort for at få hint til om den enkelte har nogle ting at have fokus på.
 
Dine mål bliver starten på dit år 2021. Jeg guider jer igennem meditationen.
 

Det er én af de meditationer, der plejer at blive værdsat, fordi den enkelte får meget ud af det på det personlige plan.

Hvis du har lyst til at sætte få ord på dine gl. udfordringer og nye mål, kan jeg endnu bedre tage hensyn til dig i guidningen ❤ ❤ ❤

Jeg har afsat tid og har englekort, så kun du mangler 🙂 . Tilmeld dig nu.

Pga. Corona lukning er denne begivenhed ændret til en online begivenhed. Det vil virke fint idet jeg guider jer som er tilmeldt. De tilmeldte får en mail om hvordan det foregår og med link. Men det bliver så vi kan kommunikere, så jeg lige kan høre hvad i har brug for. 

Pris kr. 288, -  MobilePay , hvis du har deltaget og betalt for aftenen med Moder Maria og Julens Hjertefrekvens, får du denne aften med i prisen 🙂 . 
 


Tilmeld dig herunder
 
 
Godt Nytår ønskes af Vera Højmose

There are 3 people coming.