Warning: Undefined variable $bottom in /customers/4/5/5/natur-klinikken.dk/httpd.www/wp-content/plugins/quick-event-manager/legacy/qem-event-build-functions.php on line 487
Warning: Undefined variable $bottom in /customers/4/5/5/natur-klinikken.dk/httpd.www/wp-content/plugins/quick-event-manager/legacy/qem-event-build-functions.php on line 487
tors 28maj

Bliv omfavnet af den skønneste engleenergi.

Fra 19.00 til 20.45

Englehealing med Ærkeengel Chamuel


Jeg vil denne aften påkalde den kærlige men også meget kraftfulde Ærkeengel Chamuel. Han er oplagt i denne tid, da han gerne vil beskytte jorden for alt udefrakommende som kan true Jorden og menneskerne.

Desuden kan vi bede om hjælp til personlig beskyttelse. Vi kan bede om hjælp i arbejdsforhold, karriere, og til relationer.

Så hvem kan bedre hjælpe og give trøst i disse Corona ændrings tider? Hvor arbejdspladser har været markant ændret for mange.

Relationerne har for nogen været presset, ved at skulle være sammen 24 timer i døgnet, eller ikke har kunne få lov at se hinanden.

Men størst af alt, så ønsker han Fred i verden ♥

 

Trænger du til en blid og kærlig "omfavnelse" af engleenergi ♥
Jeg vil i starten guide en meditation, med stor fokus på jordforbindelse, bl.a. via vores Jordstjernechakra. Lær hvordan du selv kan styrke din jordforbindelse og derved bevare overblik og indre ro, samt mindske tankemylder. Også for begyndere.

Jeg tilbyder desuden at trække et englekort til jer hver ♥.

 

Du får denne aften alt dette:


- Meditation med grounding, så du kan gøre det derhjemme.
- Englehealing, med dine personlige bønner/ønsker
- Englehealing med indre ro og opladning af dine energier
- Personlig trækning af englekort

Alt dette får du for kun kr. 249,- til MobilePay 24564:
Reserver din plads herunder
og betal via MobilePay eller konto 9797 0000159395 Skriv:  "den 28-5"

Beløb refunderes ikke, men billetten kan sælges til anden side.

Det foregår Fasanvænget 5, 6310 Broager. Jeg glæder mig til at se dig 🙂 og vent ikke for længe, der er kun åbent for 9 personer. 
Vi sidder med afstand og der er håndsprit. Kærlig hilsen

Vera Højmose

There is one person coming