fbpx

Det siger kunderne


Marianne

Hej Vera – jeg har det så godt… får tårer i øjnene – men det er fordi jeg er så overvældet og føler mig glad… og i stedet for at blive bange for følelsen, fordi det er så overvældende og uvant, prøver jeg nu at blive i den og nyde den. Nipper mig i armen og bekræfter mig selv i at det er rigtigt og helt ok … og bare så godt. Har dog en opgave i at holde de tunge skyer væk som har det med at ville holde mig fast i det mørke. Men det går forbavsende godt… lyset er heldigvis stærkere end mørket og jeg føler mig stærk lige nu. Tak Vera – Gud hørte min bøn da han sendte mig til dig. Knus og god weekend. Marianne.

 

Rima 36 år
Min oplevelse af Sjælshealing er meget positiv. Jeg kunne mærke energien arbejde i min krop både under behandlingen og flere dage efter.

Jeg har en knude i Skjoldbruskkirtelen, som ifølge scanningen er blevet meget mindre; det er meget stor sandsynlighed for, at det er Sjælshealing der har hjulpet, da jeg kunne mærke at energien arbejdede meget i dette område under behandlingen.

Ja tak - kontakt mig venligst!

Kæthe 77 år
Da jeg kom til Vera var jeg meget sort seende. Jeg havde svært ved at tage mig sammen til at komme ud af sengen om morgenen. Efter få behandlinger med healing hos Vera, ser jeg meget lysere på livet. Jeg har nu ingen problem med at stå op om morgenen og jeg kan være hjemme en hel dag i mit eget selskab, uden at blive rastløs. Kramperne i mine ben er også aftaget betydeligt. Det vigtigste er at jeg har fundet mit gode humør igen.

 

Kim 39 år
“Jeg har gennemgået tre Sjælshealinger behandlinger hos Vera Højmose og havde ingen forventninger til effekten, på forhånd. Men både under selve behandlingerne og efterfølgende har jeg mærket en tydelig effekt:
Jeg følte en stærk indre ro og fred sænke sig over mig og denne ro er blevet hos mig i tiden efter. Jeg føler mig mere ligevægtig og den irritabilitet som jeg tidligere har lidt af er næsten helt væk. Selve behandlingen er kort og effektiv og jeg vil klart anbefale den til andre, især hvis man har brug for ekstra jordforbindelse og større indre ro.”

Conni
Efter et stresset liv på arbejde og hjemme, og efter mit slag på baghovedet, valgte jeg at kontakte Vera, for jeg har tidligere i mit liv søgt alternativ behandling.
Jeg fik lægehjælp ofte og det hjalp mig også, men jeg kunne ikke overskue min situation , hvor jeg ikke kunne arbejde og næsten ikke klare en hverdag og alt omkring går i stykker både fysisk, psykisk og en psykisk diagnose og et alkoholproblem, hvor jeg næsten var ved at blive indlagt, Men efter jeg havde været 2 gange a`2 timer hos Vera, følte jeg en stor lindring, psykisk.
Ved hjælp af healing og samtale, fik jeg en mere afklaring af min situation og kunne se mange ting, realistisk igen. Jeg fik mere overskud og så småt begyndt at arbejde lidt igen.
Jeg er ikke i stand til at arbejde fuldt ud, men det bliver bedre. Veras behandling hjælper mig til at “blive på jorden”, så hvis man er i krise efter en udefra/indefra belastning, kan jeg virkelig anbefale, denne form for behandling. Man kan virkelig mærke indre ro.
Desuden kan hun anbefale naturmedicin, til forskellige fysiske gener, man har.

Med venlig hilsen Conni Sørensen

Ida 14 år
Da jeg startede ved Vera havde jeg haft anoreksi i ca.2 år. Mit selvværd var helt i bund, og jeg overvejede kraftigt, om det ikke bare ville være lettere, hvis jeg tog billetten. Jeg var meget skeptisk, da jeg hørte om Vera og kinesiologi for første gang, men jeg gik ind på at prøve det. Efter min første gang havde jeg en sær fornemmelse af, at noget tungt var løftet fra mine skuldre. Fire dage efter havde jeg mod på at prøve at blive rask og få styr på mit liv. Jeg var hos Vera syv gange ad to timer. Jeg er ikke helt rask endnu, men jeg er rigtig godt på vej. Jeg vil stærkt anbefale at prøve Veras behandling da den virkelig hjalp mig til at få selvtillid og selvværd tilbage. Uden hende ville jeg sikkert ikke være her i dag.
Mange hilsener
Ida

 

Else 55 år
Træt og udkørt. Var lægeligt undersøgt utallige gange. Havde stadig mange fysiske symptomer og uro i kroppen. Efter 4 behandlinger var der atter fin balance i kroppen, fysisk god form og perfekt ro, glæde og energi. Ny velvære

Grangaard 62 år
Selvudvikling !!!!  Hvad ligger i dette begreb ??? Det må være fuldstændigt individuelt.

Ingen tvivl dog for mig. Efter at have deltaget / deltager i Vera Højmoses selvudviklingsgruppe er mit liv forandret.

Ikke tidligere har der været så meget klarsyn og kærlighed i mit liv. At elske, og ikke mindst at elske sig selv er for mange uendeligt svært. Også så for mig… her tænker jeg selvfølgelig ikke på fysisk kærlighed, men den dybe sanselige og medmenneskelige kærlighed der rummes i alt på jorden. Du skal bare lære at se det og lære at elske dig selv som den du er. Tidligere var det omverdenens forventninger eller krav der styrede hvem jeg var. Nu er det mine egne tanker der styrer med hjælp fra de store universelle kræfter der ligger i det at elske.

Jeg glæder mig til at fortsætte udforskningen i selvudvikling der på den allerfineste og bedste måde styres af Vera. Alle deltagere kommer også med input og der tages hele tiden udgangspunkt i gruppen og dens behov. Vi udvikler således hinanden sideløbende med de oplæg der gives.

Jeg ville ikke på noget tidspunkt undvære denne vidunderlige gruppe og det vi giver hinanden og ikke mindst os selv.

A. Grangaard 62 år
Sønderborg

Ulla 30 år
Havde alkoholproblemer med flere selvmordsforsøg bag sig. Efter 4 behandlinger var hun afklaret med sine problemer og slog en følelsesmæssig koldbøtte. Er nu stoppet med alkohol, har fået en uddannelse og har et godt liv.

 

Anna 44 år
Led af flyskræk. Efter 1 behandling fløj hun med i en mindre flyvemaskine i dårligt vejr. Andre blev luftsyge, men hun spiste sin mad og nød turen uden angst.

Else
Mange tak fordi du har hjulpet mig, så jeg har det rigtigt godt. Efter at været blevet opereret i tyktarmen for kræft, havde jeg lidt ondt næsten hver dag. Jeg var meget glad for at komme hos dig. Du har taget min “nervøse” mavesmerte væk. Du har gjort mig mere rolig, dermed kan jeg bedre koncentrere mig.
Mange taknemmelige hilsner fra Else V.

Marianne 24 år
Fik en ufrivillig abort. Blev deprimeret og magtede hverken studie eller liv. Efter 4 behandlinger var hun glad igen og havde sluppet sorgen. Klarer sine studier flot.

 

Mathias 9 år
Havde indlæringsvanskeligheder, kunne ikke følge med i matematik og var gået et år om. Glæde og selvtillid forsvandt, selv fodbold var svært. Efter 3 behandlinger, var han på niveau med klassen og spillede endda fodbold med de store drenge. Glæden og selvtilliden var tilbage.

 

Kisser 59 år
Hej Vera
Jeg kan rigtig godt lide at være i en gruppe. Det at vi deler tanker og erfaringer er livgivende, og det giver stof til eftertanke.
Det er spændende at vi tager nye emner op, hver gang vi mødes i gruppen.

Fællesundervisning under uddannelsen universel healer