fbpx

Meditation og englehealing – specielt til dig

Jeg har live, med en gruppe klienter, guidet forskellige meditationer, hvor Poul Vinther spiller til i baggrunden og hvor jeg i slutningen påkalder Ærkeengle eller opstegne mestre bl.a. Jomfru Maria, til healing. I meditationen har jeg altid stor focus på jordforbindelse og derefter hjerteenergien. Lyt til dem, lær at meditere og mærk roen der kommer til dig.

 

 

Download kan bestilles

Jomfru Maria er ”Moderen”, der tager sig af børn, af dig og dit indre barn, adoption, frugtbarhed. Hun er meget kærlig og omsorgsfuld.

 

 

 

Rafael er ”Healeren”, samt står for clairvoyance, husrensning, syn, afhængighed, hjælp til healere. Chamuel står for karriere, relationer, formål med livet, finde mistede genstande, fred i verden.

 

 


Zadkiel er barmhjertighedens engel. Står for retfærdighed, slippe nag og negative tanker, tilgivelse, hukommelse, finde bortkomne genstande, healing, studier.

 

 

Englekort

Der findes mange slags engle og tarotkort. Jeg har udvalgt Gaiakortene, da de er meget smukke og fyldt med kærlighed, malet af den Australske kunstner Toni Carmine Salerno. De kan give dig svar på mange spørgsmål.

 

 

 

 

 

Seaband

Det originale Sea-Band er medicinfri og virker i løbet af få minutter.

Sea-Band aktiverer kroppens eget forsvar mod køresyge og søsyge med et svagt tryk på akupressurpunkter under håndleddene. Det originale Sea-Band er klinisk testet med dokumenteret effekt mod transportsyge og kvalme. Det har jeg bl.a. valgt at have af hensyn til kemo-patienter med kvalme.

 

 

 

Sea-Band kr. 129

Gaia kort kr. 300

 

Forsendelsesomkostninger:

Gaia kort: kr. 50. 

 

 

 

Ja tak - kontakt mig venligst!

Fællesundervisning under uddannelsen universel healer